Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?
Egy példát írtam, de írhatnék százat is, akárcsak bármelyik felhasználó, aki írt a kérdés alá.
Az arányokat lenne érdemes ismerned (vagy legalább nem tagadnod). Nem véletlenül létezik a "cigánybűnözés" kifejezés, ami nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában létező jelenség. Olaszországban élek és itt bizonyos éttermek elől seprűvel kergetik el a cigányokat, mert mindenki tudja, hogy csak kéregetni és lopni mennek oda.
31
Ja gondolom magyar bűnözés szó nem letezik😂
Meg milyen számokat?
Ezt csak ti akik gyulolkodnek azok jegyeznek meg 1 dolgot.
De amit ti parasztok tesztek azt természetesnek vélitek.
Ami felettébb érdekes 😂
Még milyen. Olaszország 😂
Hagyuk már.
A magyar nép mindig is a másikat elnyomó és irigy népség.
De hát ez van sajnos
33#
😂😂
"Annyi biztos, hogy a cigányok 99%-ától még egy fűszálat is sajnálnék,"
Ebben biztos vagyok!
Mert ti spórolás szempontjából ötösek vagytok!
Tanulatlanság?
Bútorasztalos a szakmám, csak sajnos nem lehet a szakmámban dolgozni ilyen emberkék miatt amilyen te is vagy.
Én szeretek dolgozni és nem lassan ráérősen és ezért nem is kedveltek, és el is jöttem.
De biztos azóta az a cég csődbe ment mert amilyen gyors munkaerők vagytok 😂
Ti csak dolgoztatni szerettek ti nem szerettek dolgozni csak csellengeni meg háborodni minden szarságon.
És így telnek el fejetek felett 30 még 40 év 😂
28-as
Ebben egyet kell ,hogy értsek.
Ezeknek egy folytábban sír a szájuk.
Egy folytábban minden hol ,csak a nyavajgás ,mint valami kis lányok.
30-as
Gyurcsány,Orbán,Lőrinc milliárdokat lopnak.
A magyarok kis értékűt nem loppnak ,csak millárdokat.
A cigányok pedig mindent lopnak, amit tudnak; lopnának ők milliárdokat, de mivel annyi eszük van, mint egy galambnak, ahhoz túl ostobák. Egyébként elég buta dolog egy nagyon szűk politikai réteget összehasonlítani egy több millió tagból álló nemzetiséggel. Nem a magyarok lopnak milliárdokat, hanem pár magyar (és ez sem magyar sajátosság), míg a cigányok közül van az az 1% tisztességes ember, az összes többi lop, csal, támad, ahol csak tud.
Egyszer láttam, hogy valami cigányasszony a Trevi-kútból próbálja kilopni a bedobott érméket. Na, valakinél ennyire alacsony az a bizonyos mérce, hiszen elmehetne dolgozni, de inkább szabályt szeg és hülyét csinált magából. Az egyik ottani rendőr vitte el őt is. :D
Spórolni mondjuk én is szoktam ill szeretek.
Mondjuk más magyarok számára lehet ,hogy nem az.
37-es
XD
Nyílván a romák mélyebb szinten vannak összeségében ,mint mi.
Habár amikor gyerek voltam tőlem magyarok is ugyan úgy loptak ,mint a magyarok.
Voltam biztonsági őr is boltban.
Magyarok is szoktak lopni.
Tudom ,mert láttam.
De nem akkor számban ,mint a romák.
10 emberből 3-2 magyar arány kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!