Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?
Látom, hogy a másik kérdésed alatt is folytatod a hisztizést: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1284..
Minden létező csoportban előfordul a lopás, ezt senki sem tagadta. Amit te és a többi cigány képtelen felfogni és elfogadni, azok a mértékek és arányok. Egyszerűbben írva: nem mindegy, hogy tíz magyarból egy lop, vagy tíz cigányból kilenc lop. Érted? Mások a statisztikák.
Oka van annak, hogy az egész bolygón egy olyan ország sincs, ahol a cigányoknak jó híre van. Még Indiában is ferde szemmel néznek rájuk, holott eredetileg onnan származnak.
41-es
Igaz
De én ember vagyok.
Nem roma,magyar stb.
De ha tartoznom kellene valahova akkor vagy Amerikai vagy Európai.
De mivel nem vagyok Amerika közelébben így Európai lehet nemzetiségileg.
A személyi igazolványodon pontosan ott van, hogy mi a nemzetiséged. Ezt nem te döntöd el. :D
Amerikát és Európát amúgy is butaság összehasonlítani, hiszen utóbbi negyvennégy igencsak különböző országból áll.
46, nézd, tudom, hogy sz@r érzés lehet, hogy Kanadától Indiáig mindenki rühell titeket, de a vihogó fejjel telerakott hülyeségeid helyett inkább gondolkozz el azon, miért van ez.
Ha van elég agyad hozzá, sikerülni fog, ha nincs, akkor csak hozod a fajtajelleged szintjét.
47#
Gondolom titeket szeretnek 😂
Na szaladj le rólam
Ti nektek nincs eszetek.
Nektek kellene elgondolkozni hogy viselkedtek te rínyálos csürhe banda.
Állandóan sírtok itt is, meg a mukahelyen is.
Pedig nem is dolgoztok csak bejártok 😂😂
47es
Van benne igazság.
Magyarként írom
48
neked legfeljebb az allampolgarsagod magyar :))
47
agyad semmi, csak igazolod a tenyeket
49-ES
Papíron vagyok ,csak magyar.
Egyébként ,amit ti megbírtok érteni az Európai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!