Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?
Egyébként megsúgok nektek valamit.
Azt ,hogy az én szemembe ugyan olyan fajzat nép vagytok ,mint nektek ők.
Rendben, és? Gondolhatsz te bármit, a tettek számítanak és azon a téren a cigányság igencsak pocsékul teljesít minden téren.
(#8)
13-as
Nem mondom ,hogy nincs így.
Én szerencsére nem vagyok roma.
De a magyarok sem állnak fényesen.
15-es
Persze.
A romák is belerondítanak.
De nem kell bűncselekményileg eljutni.
Én az átlag hétköznapok miatt is be vagyok rágva magyarként a magyarokra ,hogy szívatják a másikat,rosszindulatúak,kihasználás stb.
Amikor romákkal dolgoztam együtt azokkal nem volt baj.Vagy legalább is nem ekkora ,mint a magyarokkal.
16., dehogy vagy te magyar.
Felismerem az írásod egy korábbi romás topikból, ahol írtad, hogy cigány vagy (mellesleg magyargyűlölő)
Legalább vállald magad…
17-es
Összekeversz valakivel.
Baromi jó okok vannak rá szivem.
Fiatal lány vagyok ha este megyek haza, és felém jön egy csapat cigány összeszorul a gyomrom, hiszen amiket láttam, hallottam és tapasztaltam. Mindig hangoskodnak, náluk a legnagyobb a bűnözés aránya kár tagadni. Ki tudja hogy a veled szembe jövő cigánycsordának az e a szándéka hogy megverjen, kiraboljon, megerőszakoljon mert az fun? Ők szoktak mindig verekedni, balhézni, kiakadnak ha elkérik tőlük a jegyet a buszon, és balhézni kezdenek emiatt a kallerrel. Legutóbbi vonatos kirándulás során egy cigány alkoholista férfibösszeverekedett a kalauzzal. Egyszer A villamoson hazamenetkor két cigánykislány elég komolyan összeverekedett a konkrét semmin. A lányokat kis kortól szexualizálják az a meglepő ha egy cigány kislány nem terhes 14 évesen. Műveletlenek, és piszkosak, a szexuális felvilágosításról, messziről se hallottak pedig rájuk férne. Ha előhozzak őket mert bűncselekményt követtek el, rögtön előhúzzák a rasszizmus kártyát. A múltkor láttam, hogy pár drogos cigány az aluljáróban egy zenész srácot azzal zaklattak hogy játszon cigányzenét utóbbi 6x elmondta hogy nem tud játszani de azok arcába beleállva erőltették a faxságukat.
Az utálatnak oka van amit magukban kell keresni az áldozat és rasszizmus kártya előhúzása nélkül.
Ezt pedig mind úgy mondom hogy a legeslegtehetségesebb,legkedvesebb, és legtiszteletreméltóbb nő akit valaha ismertem, cigány.
19-es
Érdeks.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!