Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a problémátok a romákkal...

Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?

Figyelt kérdés

okt. 28. 10:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/193 anonim ***** válasza:
87%
Mocskosszájúak,primitívek,iskolázatlanok,lopósak.Persze azért vannak kivételek is,de nem sok.
okt. 28. 17:37
 12/193 A kérdező kommentje:

Egyébként megsúgok nektek valamit.

Azt ,hogy az én szemembe ugyan olyan fajzat nép vagytok ,mint nektek ők.

okt. 28. 17:59
 13/193 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, és? Gondolhatsz te bármit, a tettek számítanak és azon a téren a cigányság igencsak pocsékul teljesít minden téren.

(#8)

okt. 28. 18:08
 14/193 A kérdező kommentje:

13-as

Nem mondom ,hogy nincs így.

Én szerencsére nem vagyok roma.

De a magyarok sem állnak fényesen.

okt. 28. 18:09
 15/193 anonim ***** válasza:
100%
A magyarság (ami egy nemzet) bűnstatisztikáiba elég keményen belerondítanak a cigányok, akik papíron többnyire magyar állampolgárok (bár ne lennének... ). Illetve minden országban vannak bűnözők és mindegyiket egybevetve, Magyarország közel sem annyira korrupt és bűnnel teli, mint sok másik. Ez nyilván nem mentség semmire, de érdemes nem elfelejteni.
okt. 28. 18:16
 16/193 A kérdező kommentje:

15-es

Persze.

A romák is belerondítanak.

De nem kell bűncselekményileg eljutni.

Én az átlag hétköznapok miatt is be vagyok rágva magyarként a magyarokra ,hogy szívatják a másikat,rosszindulatúak,kihasználás stb.

Amikor romákkal dolgoztam együtt azokkal nem volt baj.Vagy legalább is nem ekkora ,mint a magyarokkal.

okt. 28. 18:18
 17/193 anonim ***** válasza:
81%

16., dehogy vagy te magyar.

Felismerem az írásod egy korábbi romás topikból, ahol írtad, hogy cigány vagy (mellesleg magyargyűlölő)

Legalább vállald magad…

okt. 28. 18:25
 18/193 A kérdező kommentje:

17-es

Összekeversz valakivel.

okt. 28. 18:46
 19/193 anonim ***** válasza:
100%

Baromi jó okok vannak rá szivem.

Fiatal lány vagyok ha este megyek haza, és felém jön egy csapat cigány összeszorul a gyomrom, hiszen amiket láttam, hallottam és tapasztaltam. Mindig hangoskodnak, náluk a legnagyobb a bűnözés aránya kár tagadni. Ki tudja hogy a veled szembe jövő cigánycsordának az e a szándéka hogy megverjen, kiraboljon, megerőszakoljon mert az fun? Ők szoktak mindig verekedni, balhézni, kiakadnak ha elkérik tőlük a jegyet a buszon, és balhézni kezdenek emiatt a kallerrel. Legutóbbi vonatos kirándulás során egy cigány alkoholista férfibösszeverekedett a kalauzzal. Egyszer A villamoson hazamenetkor két cigánykislány elég komolyan összeverekedett a konkrét semmin. A lányokat kis kortól szexualizálják az a meglepő ha egy cigány kislány nem terhes 14 évesen. Műveletlenek, és piszkosak, a szexuális felvilágosításról, messziről se hallottak pedig rájuk férne. Ha előhozzak őket mert bűncselekményt követtek el, rögtön előhúzzák a rasszizmus kártyát. A múltkor láttam, hogy pár drogos cigány az aluljáróban egy zenész srácot azzal zaklattak hogy játszon cigányzenét utóbbi 6x elmondta hogy nem tud játszani de azok arcába beleállva erőltették a faxságukat.

Az utálatnak oka van amit magukban kell keresni az áldozat és rasszizmus kártya előhúzása nélkül.

Ezt pedig mind úgy mondom hogy a legeslegtehetségesebb,legkedvesebb, és legtiszteletreméltóbb nő akit valaha ismertem, cigány.

okt. 28. 18:52
 20/193 A kérdező kommentje:

19-es

Érdeks.

okt. 28. 18:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!