Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a problémátok a romákkal...

Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?

Figyelt kérdés

okt. 28. 10:09
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/184 anonim ***** válasza:

mindenhol hozzátok a szintet:

[link]

nov. 4. 09:03
 92/184 anonim ***** válasza:
33%

91

Ugy mint ti

Csak ti nyilvánosan

nov. 4. 12:05
 93/184 anonim ***** válasza:
33%

91

Százszor rosszabbak vagytok ti

10 évbe egyszer találtok valamit a romákról azonnal közzé teszitek.

Pedig ti mindenapp rosszat csináltok mert ti ilyenek vagytok egy sunyi nép

nov. 4. 12:07
 94/184 anonim ***** válasza:
100%

“ 10 évbe egyszer találtok valamit a romákról azonnal közzé teszitek.”

igazán szórakoztató bohóc vagy 😂 elteszlek későbbre 😂

nov. 4. 13:18
 95/184 anonim ***** válasza:
100%

93-as.

Nézd, próbálom még egyszer elmagyarázni, de az ideokádott selejtes válaszaidból, meg azok értékeléseiből nem várok csodákat, mert látom, hogy megrekedtél az általános 1. osztályánál, amit valószínűleg 3-szor jártál ki, mert a csordáddal ellentétben így legalább ismered az abc-t.

A cigányokkal - hogy a kérdésre ismét válaszoljak - az a probléma, hogy erkölcsileg, szellemileg és kulturálisan nem ütik meg az emberi minimumot, sem Magyarországon, sem máshol a világban. A mindennapi életviteletek alapján egész egyszerűen megrekedtetek valahol az állat és az ember között félúton, és csak azért nem irtanak ki titeket jogszerűen, mert a szaporulatotok még ebben a degenerált létezésetekben is képes egy X-et levésni egy szavazólapra, amit egy zsák krumpliért örömmel meg is tesztek, úgy, hogy közben fingotok sincs arról, hogy mit csináltok. Szimplán egy selejtes népség vagytok, amit te a "válaszaiddal" masszívan alá is támasztassz. Ideokádtál egy halom óvodás "választ", amivel feketén-fehéren igazoltad a fajtád egyszerűségét. Mindig más a hibás, ti, akik szartok mindenre és mindenkire, alkalmazkodni képtelen vagytok, ti sosem. Egy parazita népség vagytok, akik nélkülünk, a segélyezési rendszer nélkül azonnal megdöglenétek. Ez van itthon és ez van a világon mindenhol. Nem várom el, hogy ezt felfogd, mert értelmileg nincs meg hozzá az eszközöd, de úgy vagyok vele, hogy adok egy esélyt, hátha az egyszerű lényed képes elgondolkodni rajta. És mielőtt előkapnád a "rasszistááá" kártyát, aminek kábé a fogalmával sem vagy tisztában, segítek egy kicsit. Van normális cigány ismerősöm, igaz, csak két ujjamon tudom megszámolni, de van. És tudod mi a közös bennük? Hogy rühellik a cigányokat! A saját fajtájukat, mert képesek ép ésszel felfogni, hogy milyenek. Amikor te, és a hozzád hasonlók is képesek lesznek megérteni, hogy miért utál titeket mindenki, de tényleg mindenki, és teszel ellene, akkor lesz esélyed egy jobb életre. Addig viszont ugyanúgy egy métely maradsz, mint a többiek.

nov. 4. 14:04
 96/184 A kérdező kommentje:

93-as

Elég szét nézni a magyar többségű munkahelyeken.

Másoknak alá tenni úgy ,hogy kirugjanak a melóhelyről,addig idegesíteni a másikat ,amíg pszichátriára nem kerül stb.

De egyébként biztonsági őr voltam egy boltban.

Láttam magyart is lopni ,de romák voltak többségben.

Szóval az nem igaz ,hogy a magyarok 10évenként 1 találnak valamit.

Maradjunk annyiban ,hogy mind a magyar mind a roma nép egy sunyi,alatomos nép.

nov. 4. 15:53
 97/184 A kérdező kommentje:

96

Szóval az én szemeben mind romák,magyarok ugyan olyanok vagytok :)

nov. 4. 15:58
 98/184 anonim ***** válasza:
33%

96#

Igy van

94#

Kell te nálad meg ti nálatok bohócabb 😂😂😂😂😂😂😂😂

95#

Kepzeld el nem 1 osztályom van

Hanem 12 szakmával együtt

De hát titeket kellene már végre kiirtani mert csak rinyálni tudtok meg másban keresni a hibát

Bohócok 😂😂😂

nov. 4. 20:27
 99/184 anonim ***** válasza:
100%

Én is alá tudom támasztani amit 95 ös írt. Nekem is van 2 cigány ismerősöm akik normálisan élnek főként biztonsági őrként és ők is elég hamar tudtomra adták hogy utálják a legtöbb cigányt. Ebből is látszik mennyire problémás népség. Indiából is ki lettetek utálva pedig az egy egész más kultúra.

#98 És kin élősködnének akkor a cigányok te nagyon okos ha a magyarokat kiírtanák? Mennétek más országokba? Ja hogy a legtöbb még magyarul se tud rendesen nemhogy idegen nyelveken 🤣🤣. Ti rinyáltok mindenért amúgy meg. Bármi nem úgy alakul ahogy szeretnétek és egy jön a: Most csak azé mer cigán vagyok?

Csak ugye az ilyen dolgokon el kellene gondolkozni ami neked nem az erősséged.

Azt jegyezd meg jól koma: Az olyanokat mit ti nemcsak hogy az ország bármely részén, de az országon kívül Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában az egész Balkánon de tulajdonképpen mindenhol ahol előfordultok ott a normális emberek utálni fognak mint a sz@rt. Milyen érzés így élni? A normális cigányok pedig szépen lassan integrálódnak és el lesznek fogadva a nem cigányok által is.

Te sajnos nem ebbe a kategóriába tartozol.

Már ne haragudj de ha egy cigány random megfenyeget és kirabol az utcán valakit akkor kit hibáztassanak? 😆

Kérdező te egyébként milyen gyakran találkozol romákkal merre nőttél fel élsz most?

Mert az az érzésem ha valami olyan faluban vagy kisebb városban vagy bármi olyan környékén ahol sűrűbben laknak romák akkor nem gondolnád azt hogy a magyarok és cigányok átlagban egyformák.

Ez tipikus szélsőbalos/antifa delusion. Bármilyen szabolcsi, borsodi vagy nógrádi ember képen röhögne ha élőben ilyet állítanál. De igazából én is pedig én Heves megyében nőttem fel de itt is vannak elég problémás részek. Próbálj meg az egri cigány sorra egyedül bemenni gyalog magyarként. Gránátalom neked hogy minimum intenzív verbális inzultációt fogsz elszenvedni de ha visszaszólsz valamit valszeg fizikait is.

nov. 4. 21:41
 100/184 anonim ***** válasza:
39%

100

Azta ennyi rasszista tetves kommentesek hogy egyik magyar ember sem tud normálisan oda írni sehova mintha ti különbek lennétek mert magyarok vagytok a cigányokat le tudjátok nézni de ti sem tudtok normálisan viselkedni az interneten hogy tudtok ilyeneket írni? Szégyen az egész magyar

nov. 4. 22:04
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!