Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a problémátok a romákkal...

Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?

Figyelt kérdés

okt. 28. 10:09
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/193 anonim ***** válasza:
100%

#129 Ez most honnan jött?

A magyarok nagy többsége rohadtul nem hiszi annak magát.

A kivétel az aki ennek ellentéte.

A másik meg az hogy még jó hogy a magyarok általában tartanak a romáktól ha többen.

Amikor sokszorosan gyakoribb hogy romák magyarra támadnak mint fordítva.

Ha előbbi történik a hírekben semmi részletezés nincs.

Ha magyarok bántanak cigányokat abból azt úgy felfújják mint annak a rendje és egyből jön hogy talán rasszista volt az indíttatás.

Az senkit se érdekel ha a cigány rasszista magyarral szemben.

Ez mondjuk külföldön is megvan. Csak akkor akkor merül fel hogy rasszista volt a motiváció ha fehérek ölnek nem fehéreket.

nov. 9. 18:43
 132/193 A kérdező kommentje:

131-es

Engem nem érdekel ,hogy magyarok meg a cigányok mészárólják egymást.

Én eddig azt tapasztaltam ,hogy engem fehér bőrűként minden magyar ki akar csinálni.

Igazából romákban ebből adódóan jobb szövetségest látok ,mint a magyarokban.

nov. 9. 19:04
 133/193 A kérdező kommentje:

131-esKieg:

Vagy is érdekel ,hogy mészárolják egymást.

Legfőbb kép a magyarokat a romák vagy akárki.

Remélem azt is ,hogy a kínai,arab maffia is bejön velük együtt legalább a magyarok észhez térnének.

Rájönnének ,hogy a hiearchiában hol állnak.

nov. 9. 21:01
 134/193 A kérdező kommentje:

Mert most agyilag máshol vannak.

De majd leradírozzák őket a térképről ,ha még egy két országgal,néppel összevesznek.

nov. 9. 21:02
 135/193 anonim ***** válasza:
100%
Istenem... Az emberi hülyeségnek valóban nincs határa. Kérdező, te vagy az iskolapadba ülj vissza, vagy menj el egy pszichológushoz. Igazából mindkettőre szükséged lenne.
nov. 10. 08:08
 136/193 anonim ***** válasza:
100%
135, egyetértek, kérdező, te tényleg megrekedtél azon a szellemi színvonalon, mint itt, a másfél pipás cigány haverod. Szerintem folytassátok együtt privátban a cigók mosdatását.
nov. 10. 10:23
 137/193 A kérdező kommentje:

136-as

Jajj ,mert te nem ragadtál le.

Te is ugyan úgy tudatlan vagy mint én. Vagy mint ők.

Ez a baj a magyarokkal ,ha valakinek eltérő véleménye van ,ami most az én esetemben az állandó magyarokkal való konfliktusból származik valami oknál fogva ti felsőbbrendűbbnek hiszitek magatokat ,mint mások.

Nem vagytok különbek a romáktól ill környező primitív népeketől ,mint a romnáok ,akik állítólag nagy magyar ellenesek főleg Bucureștinél.

Ti is rasszisták vagytok ill gyűlőlködők a rasszizmus=tudatlansággal sok roma is rasszista,gyűlölködő = tudatlanság.

nov. 10. 10:32
 138/193 A kérdező kommentje:

137-es

Ebből az örökös rosszindulatúságból,negatív megtört emberekkel van a bajom sétálok az utcán megtört arcú emberek mindenfele.

Csöpög a rosszindulatúság,gonszság stb.

Ez utóbbik főként a melóhelyen.

nov. 10. 11:20
 139/193 anonim ***** válasza:
100%

131-es vagyok

Kérdező... Te most több MILLIÓ magyar embert általánosítasz a szélsőjobbos/tanulatlan f@szparaszt magyarok alapján. Számonkéred az egész magyarságot hogy miért nézik le/utálják a cigányokat amikor te ugyanezt csinálod a magyarokkal ember. Nem tűnik fel mennyire kicseszettül álszent a viselkedésed???

"Ti is rasszisták vagytok." Ki az a Ti?? A legtöbb barátom, közeli ismerősöm inkább a mérsékelten balos beállítottságú fajta és rohadtul nem rasszisták. Csak azért mert itt is van pár rasszista válasz az nem jelenti azt hogy mindenki ilyen.

"Remélem azt is, hogy a kínai, arab maffia is bejön velük együtt legalább a magyarok észhez térnének. Rájönnének ,hogy a hiearchiában hol állnak."

Már ne haragudj de értelmes ember ilyet nem mond. Nagyon nem. De főleg nem egy értelmiségi. Tudod miért barátom? Mert ez konkrétan gyűlölet. Igen akár rasszizmusnak hívhatjuk. Lehetsz te magyar de láthatóan a pokolra kívánsz minket.

Neked valami rettentően torz kép él a fejedben a magyarokról meg valszeg az egész világról ha ilyeneket így büszkén le mersz írni. Bármilyen hihetetlen de a legtöbb magyar ember is csak szertné nyugodtan élni az életét és ha a romák tudtak volna úgy integrálódni mint ahogy tőlünk nyugatabbra némelyik kisebbségi réteg akkor a francot se érdekelné az emberek bőrszíne. Persze ott se sikerült mindenkinek de azért az arányok jobbak

Én éltem Angliában ahol indiaiak, arabok, kelet afrikaiak és latin amerikaiak vettek körül sokkal nagyobb számban mint itthon a romák. Mégis valahogy egész más volt mert a legtöbb egész jól be tudott illeszkedni, főleg akik már második vagy harmadik generációs bevándolrók.

Ezzel szemben itthon valahogy nem megy a romák többségének az integráció de egyesek ezért is a magyarokat okolják. De érdekes módon a cigányok se Bulgáriában, Romániában, Szlovákiában vagy Ukrajnában sem igazán tudnak beilleszkedni.

Sőt hogy még jobbat mondjak. Itt Magyarországon több külföldi nem-fehér emberrel tudtam jóba lenni mint cigánnyal.

nov. 10. 11:45
 140/193 A kérdező kommentje:

139-es

,,Már ne haragudj de értelmes ember ilyet nem mond. Nagyon nem. De főleg nem egy értelmiségi. Tudod miért barátom? Mert ez konkrétan gyűlölet. Igen akár rasszizmusnak hívhatjuk. Lehetsz te magyar de láthatóan a pokolra kívánsz minket"

És te ezen csodálkozol.

A fiatalokat mind a munkahelyen útálják mind minden hol legtöbb esetben magyarok ,csak azért útálnak minket ill engem is ,mert fiatalok vagyunk.

Az idősebb magyar ,,emberek" miatt kellett ott hagyni 2 munkahelyet ,mert már olyan szinten cseszegetnek.

8órás munkából 8órát azzal kellett tölteni ,hogy az ő f*szságaikat kellett hallgatnom.

Iskolában is idősebbek csinálták a feszültséget körülöttem ellenem fordítva diáktársaimat stb.

Pedig semmit nem csináltam főleg olyat ,ami rájuk tarrtozna.

Meg van az okom ,hogy miért útálom ezt az országot,népet.

Mondjuk a romák sem különbek sokkal ,de azokkal egy kicsit jobbak a tapasztalataim.

nov. 10. 12:07
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!