Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a problémátok a romákkal...

Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?

Figyelt kérdés

okt. 28. 10:09
 181/193 anonim ***** válasza:
59%

179

[link]

nov. 24. 09:00
 182/193 anonim ***** válasza:
0%

181

Hűha

Lehet ráment a napod amire találtál egyet.

De meg lehet nem is roma volt ha nem paraszt

[link]

nov. 24. 12:35
 183/193 anonim ***** válasza:
75%

182

ez is cigány, nyugi :))

nov. 24. 12:50
 184/193 anonim ***** válasza:
0%

182

Hidd el paraszt volt a te fajtád,

Ti vagytok sajnos ilyenek.

Beteges agyatok van,senkit nem néztek saját véreteket sem.

Ha pénzről vagy szexről akkor pláne

nov. 24. 20:43
 185/193 anonim ***** válasza:

Nekem alapvetően a romákkal mint réteggel általánosságban nincs gondom... értem ez alatt azt, hogy nem fogok csak azért utálni vkit, mert roma. Van viszonylag sok roma, akit ismerek, és teljesen normális értékrend szerint él, bár ez sztem attól is függhet az esetemben, hogy milyen közegben mozgok (pl. a pénzügyes srác nálunk, a cégünknél roma... és nem, nem lop :D nagyon igényes, korrekt, jó fej, értelmes, szorgalmas férfi).

A balhés típusú cigányokkal viszont van. És sajnos ez nem ritkaság, hanem rendszerszerű. Könnyű az ilyen típusú közösségnek, közegnek a táptalaj, mert 1) nagyon jól ki tudják használni jelenleg a nem túl szabályzott segélyeket, 2) a rasszizmus kártyát lebegtetve sok mindent megengednek maguknak... illetve hát összetartanak. Sajnos nem egyszer volt már velük gondom, akár suttyó szomszéd (linóleumon eldobott égő csikk, összevert szomszéd, panelba ajtónk elé hugyoztatott kutya, elmebeteg neveletlen harcikutya, hajnali 2kor egymást megöljük partik mulatós zenével stb), akár tömegközlekedésen szexuális zaklatás, akár utcán a semmiből poénból provokálás, akár nézőként megtapasztalt utcai / villamoson levő verekedés és vegzálás, akár megkísérelt táskalopás formájában. Ezek budapesti, nem csúnya szóval aljábbnak számító külkerületi élmények.

nov. 26. 01:27
 186/193 anonim ***** válasza:
0%

185#

Hidd el magyarba is van ilyen amit felsoroltál.

Csak sajnos ezt nem ismerik el sokan

nov. 26. 08:03
 187/193 anonim ***** válasza:
186: nem azt mondom, hogy nincs ilyen, de ennyire "szervezett", társadalmi szinten nincsen. És sajnos a saját tapasztalataim is azt mutatják, hogy amiket mint atrocitásokat átéltem, azoknak a 70%-át romák követték el, pedig nincs 70% roma a városban. Persze, van suttyó magyar is, de azok nem bandába verődve, összefogva a törvényeket kijátszva viselkedik így, és könnyebb is ellenük fellépni (azaz nem jön a kiccsalád meg a haverok, ha vmi feszkó van - a szomszédot így verték meg).
nov. 26. 08:06
 188/193 anonim ***** válasza:
58%

Gyerekek!

Leírtam.

Cigány 90% selejt.

Magyar 10% selejt.

Ennyi.

nov. 26. 09:50
 189/193 anonim ***** válasza:
0%

188#

Te eszedhez viszonyítva???

Bunkó

nov. 26. 10:15
 190/193 anonim ***** válasza:
0%

188##

Ti ilyenek vagytok.

10 főnök 1 roma aki dolgozik

[link]

nov. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!