Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?
181
Hűha
Lehet ráment a napod amire találtál egyet.
De meg lehet nem is roma volt ha nem paraszt
182
Hidd el paraszt volt a te fajtád,
Ti vagytok sajnos ilyenek.
Beteges agyatok van,senkit nem néztek saját véreteket sem.
Ha pénzről vagy szexről akkor pláne
Nekem alapvetően a romákkal mint réteggel általánosságban nincs gondom... értem ez alatt azt, hogy nem fogok csak azért utálni vkit, mert roma. Van viszonylag sok roma, akit ismerek, és teljesen normális értékrend szerint él, bár ez sztem attól is függhet az esetemben, hogy milyen közegben mozgok (pl. a pénzügyes srác nálunk, a cégünknél roma... és nem, nem lop :D nagyon igényes, korrekt, jó fej, értelmes, szorgalmas férfi).
A balhés típusú cigányokkal viszont van. És sajnos ez nem ritkaság, hanem rendszerszerű. Könnyű az ilyen típusú közösségnek, közegnek a táptalaj, mert 1) nagyon jól ki tudják használni jelenleg a nem túl szabályzott segélyeket, 2) a rasszizmus kártyát lebegtetve sok mindent megengednek maguknak... illetve hát összetartanak. Sajnos nem egyszer volt már velük gondom, akár suttyó szomszéd (linóleumon eldobott égő csikk, összevert szomszéd, panelba ajtónk elé hugyoztatott kutya, elmebeteg neveletlen harcikutya, hajnali 2kor egymást megöljük partik mulatós zenével stb), akár tömegközlekedésen szexuális zaklatás, akár utcán a semmiből poénból provokálás, akár nézőként megtapasztalt utcai / villamoson levő verekedés és vegzálás, akár megkísérelt táskalopás formájában. Ezek budapesti, nem csúnya szóval aljábbnak számító külkerületi élmények.
185#
Hidd el magyarba is van ilyen amit felsoroltál.
Csak sajnos ezt nem ismerik el sokan
Gyerekek!
Leírtam.
Cigány 90% selejt.
Magyar 10% selejt.
Ennyi.
188#
Te eszedhez viszonyítva???
Bunkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!