Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?
140-eskieg
,,Már ne haragudj de értelmes ember ilyet nem mond. Nagyon nem. De főleg nem egy értelmiségi. Tudod miért barátom? Mert ez konkrétan gyűlölet. Igen akár rasszizmusnak hívhatjuk. Lehetsz te magyar de láthatóan a pokolra kívánsz minket."
Értelmes ember nem útálja a fiatalokat főleg úgy ,hogy mi keressük a nyugdíjt.
Értelmes nép nem útálja saját magát ,de a magyarok igen ezért nem azok.
Én is írhatom ezt.
,,Neked valami rettentően torz kép él a fejedben a magyarokról meg valszeg az egész világról ha ilyeneket így büszkén le mersz írni. Bármilyen hihetetlen de a legtöbb magyar ember is csak szertné nyugodtan élni az életét és ha a romák tudtak volna úgy integrálódni mint ahogy tőlünk nyugatabbra némelyik kisebbségi réteg akkor a francot se érdekelné az emberek bőrszíne. Persze ott se sikerült mindenkinek de azért az arányok jobbak"
Jól van.Elfogadom.
A romák többnyire tanulatlanok eleve stb stb stb.
De most már az én fiatalabb generációm beli romák már értelmesebbek mint az előttiek kezdeneke integrálódni.
Angliába eleve értelmesebb népek mennek ,mint indiaiak nekik az ókor óta olyan kifinomúlt filozófiájuk,vallásaik vannak ,amiket még a nyugadt még mindig nem tudott lekörözni vagy legalább is most kezdenek felzárkózni.
Ilyen vallások mint amik ott vannak sehol máshol nincsennek.Ilyen téren ők a legértelmesebbek mellettük talán kínaiak ,akiknek van saját vallásuk.
Ezzel szemben itthon valahogy nem megy a romák többségének az integráció de egyesek ezért is a magyarokat okolják. De érdekes módon a cigányok se Bulgáriában, Romániában, Szlovákiában vagy Ukrajnában sem igazán tudnak beilleszkedni.
A romák nem kultúrált nép.
Ezzel egyetértek ,de már elindúlt valami a fiatalabb generációknl.
Nekik is van okostelefonjuk szépen öltözködnek,dolgoznak stb.
Sok mindent lehet mondani romákról.
De magyarokról is.
Bunkók,rosszindulatúak,megtörtek,negatívak.
Elég kimenni az utcára.
Szóban állni egy két emberrel valahol beszélgetni velük egyből kitünnek ezek a dolgok főleg a melóhelyen.
De mindegy is én tudom ,hogy igazam van ,mert én ezeket tapasztalaom fomalyatosan a magyarok részéről.
Nyílván valós okkal tagadom a ,,magyarságomat".
Szégyenlem.
Hidd el, Magyarország szégyenli a parasztokat.
Irigyek, más életébe turkálni szerető szarok, mindig szidalmaznak mindenkit sőt még a saját fajtáját is.
Bunkók is mellé, semmi nem tetszik nekik mindig találnak valami hibát, fenyegetőznek mindig saját szomszédját feljelentgeti.
Saját gyerekét, szüleit kitagadja
Ilyenek a parasztok
Senkiházi, irigy népség
147
Amit le írtál tesó a hülyeségeidet ez pont rátok/rád illik
Köszönőm legalább meg magyaráztad és így nekem nem kell.
Gratula
146
Mindig a szaros adóval vagy?
Hidd el nem csak te dolgozól,.
Én is dolgozom napi 10-12 órát
Mit rínyálsz már megint?
De hát ezt mondom a sírás rívás az megy nektek
Béke 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!