Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem provokáció a kérdésem....

Nem provokáció a kérdésem. Csak simán kíváncsiság. Emberek akik rendszeresen használják ezt az oldalt, nektek milyen problémátok van ? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés
Legtöbb embernek valami problémája van a való életben. Antiszociális, szorong, akármi. Nem kötekedni szeretnék, csak kíváncsi vagyok kinek milyen problémája van. Szóval megköszönném ha leírnátok.:)
2021. nov. 20. 19:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Önértékelési probléma, kisebbségi érzet(a jövedelem miatt, nyugati amerikai minták utáni vágy a megélhetésben)
2021. nov. 20. 19:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem borderline személyiségzavarom van. Utálom, néha szörnyen nehéz ezzel a fossal élni. De próbálok mindent megtenni, hogy nekem is és páromnak is könnyebb legyen.
2021. nov. 20. 19:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Van egy alapbetegségem, így a munkán kívül nem beszélgetek senkivel sem, nem járok sehova sem, így itt igyekszem pótolni.
2021. nov. 20. 19:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik a társaság. Páromon kívül két ember van, akikkel beszélgethetek nyíltan, teljesen őszintén. Egyikük nagyon zárkózott, alig mozdul ki, így jó ha évente látom. Másik pár hónapja elkezdett tovább tanulni, sokkal kevesebb ideje van így bármire. A családom felejtős, kollégákkal elvagyok, de mégsem ugyanolyan. Tisztában vagyok azzal, hogy valamilyen szinten az én hibám is, eléggé megválogatom az embereket magam körül. Csak pont ez az, hogy még így is cserélődnek körülöttem a "barátok". Mi lenne, ha nem szelektálnék... Legalább vágnák a fejemhez, hogy mi bajuk van velem, tanulhassak belőle. Helyette csak eltűnnek, nem keresnek, stb...
2021. nov. 20. 20:01
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

Nincs komoly problémám. Annyi, hogy sokat utazok tömegközlekedéssel, és valahogy el kell ütni az időt.

Esetleg az számíthat problémának, hogy túl sokat kell utaznom.

2021. nov. 20. 20:15
 6/17 anonim ***** válasza:
53%
és iylen emberek adnak tanácsot.. VAk vezet világtalant.
2021. nov. 20. 20:15
 7/17 A kérdező kommentje:
5# Semmi az ég világon? Jó suli, munkahely, családi háttér, párkapcsolat? Nem is szorongsz? Se depresszió? Se más betegség? Az szép:)
2021. nov. 20. 20:19
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

5-ös vagyok:

Igen, egészség, család, jó munkahely, szeretem csinálni, jól fizet, jófej kollégák. Csak napi 2 órát utazok (egyet oda, egyet vissza), autóval talán 10 percet nyernék, de nagyon forgalomfüggő. De legalább átszállás nélkül.

2021. nov. 20. 20:31
 9/17 A kérdező kommentje:
Ennek örülök:) Megkérdezhetem hány éves vagy?
2021. nov. 20. 20:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
38
2021. nov. 20. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!