Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem provokáció a kérdésem....

Nem provokáció a kérdésem. Csak simán kíváncsiság. Emberek akik rendszeresen használják ezt az oldalt, nektek milyen problémátok van ? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés
Legtöbb embernek valami problémája van a való életben. Antiszociális, szorong, akármi. Nem kötekedni szeretnék, csak kíváncsi vagyok kinek milyen problémája van. Szóval megköszönném ha leírnátok.:)
2021. nov. 20. 19:34
1 2
 11/17 anonim válasza:
5-ös válaszoló, megkérdezhetem mi a munkád?
2021. nov. 20. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Informatikához kapcsolódó irodai munkám van, 8 órából jó, ha 2 órát kell érdemi munkát végeznem, a többi időt pedig úgy töltöm el, ahogy csak tudom.

Munkaidőben szoktam fellépni néha erre az oldalra, de szépen lassan kisebb függőség lett belőle, aztán mostmar otthon is ránézek.

Annak sztem max 10-15 éve volt alapja, hogy csak a lelki kriplik aktívak rendszeresen bizonyos oldalakon. Manapság mindenkinek van valami netes mániája.

2021. nov. 20. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
igazgatóhelyettes egy szállodában
2021. nov. 20. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
En sokszor antiszoc vagyok, meg massziv fuves. A munkamat szeretem meg jol is keresek. Sok baratom is van, de sokszor inkabb egyedul vagyok 🤔 Az utcso parkapcsolataim eleg szarul vegzottek ami elegge lehozott.. mar tul vagyok rajta de el is ment a kedvem. Eleinte unalombol neztem fel aztan egyre tobbet 🤷‍♂️
2021. nov. 20. 22:47
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Egyedül az alvásom az, ami nem stimmel. Egyébként kiegyensúlyozott embernek mondanám magam, nagy vonalakban rendben van az életem. Alapvetően olyan a személyiségem, hogy szeretek vitázni, dolgokat megvitatni, ezért úgy általánosságban szeretem a fórumokat. Amíg más videókat néz vagy az instát görgeti, én kommentelgetek redditen, itt és pár kedvenc csoportomban. Nem hiszem, hogy betegség, ha engem az efféle kommunikáció köt le online-offline. Legalábbis én nem érzem annak.
2021. nov. 20. 22:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szorongással küzdök sajnos már elég régóta, és hiányzik a társaság. Sosem volt túl sok barátom (helyenként lehettem volna nyitottabb is, csalódtam is párszor.. így nem csak az én hibám), viszont az utóbbi 2 évben alig maradt mellett olyasvalaki, akivel tudnék beszélgetni bármiről, és élőben is találkozunk. Talán két ilyen barátnőm van, de egyetem miatt szétszéledtünk, nekik eléggé pörög az életük (az enyémmel ellentétben), és szinte alig látjuk egymást.

Bármilyen kellemetlen kimondani/ leírni, én ezen az oldalon pótolom valamelyest az eltűnt emberi interakciókat :D

2021. nov. 21. 18:38
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem am mivel anonim oldal mindenki leir olyasmit amit akar senkinek se mondana el.. Ha valaki feljon vmi bajaval es korbenez megnyugszik vmilyen szinten, hogy nincs is vele nagy gond..😅 annyi depresszios, onbizalomhianyos meg idiota ember van h jobbnak erzi magat. Meg hat neha olyan sztorikat olvasni ami a meseben sincs 😅
2021. nov. 21. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!