Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?
na körbeértünk
annyira ostobák vagytok hogy észrevegyétek hogy a fidesz használja ki a legjobban a cigányok ostobaságát :))
gratula, hozzátok a kvótát :))
62-es
XD
64-es
Most arra utalsz ,hogy cigány vagyok?
65
Persze hogy arra ők ilyenek 😂😂
62#
Második osztályt?
Visszaolvashatnál pár kommentet már leirtam hogy mi a szakmám csak én nem dolgozom rínyálos hagymaszagú magyarokkal.
Fidesz?
Igen
Ki legyen?
Ebbe is ti akartok dönteni felettünk hogy M. P legyen mert olyan mint ti!(hazug,lopós,csaló, alkoholista, erőszakos, stb)
64#
Kárörvendő 😂
Pedig a romák költenek míg ti egy pohár tablettás bor mellett ültök estig a kocsmába 😂
Hogy haza ne menjetek munka után mert tudjátok úgy is hogy senki nem vár benneteket haza😂
67-es
Majom Péternél ki a nemi szervét vakargatja és úgy fog kezet másokkal szerinted jobb ,mint Orbán?
Én szerinte Thürmer vagy Szannyi Tibor lenne a jó.
De mivel ők parlament közelébbe nem kerülnek így vagy DK vagy OV legyen a góré.
Hiába költenek a cigányok, ha közben szemetelnek, kötekednek, fenyegetőznek. Inkább hanyagoltuk a pénzt, amit hoztak volna, mert a tisztaság és biztonság fontosabb volt, és amúgy is jól mentek a dolgok anyagilag.
Szélsőjobbos, de Fidesz-párti... Te tényleg olyan butuska vagy, hogy nem látod, miért nevetséges ez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!