Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a problémátok a romákkal...

Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?

Figyelt kérdés

okt. 28. 10:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/168 anonim ***** válasza:
100%

na körbeértünk

annyira ostobák vagytok hogy észrevegyétek hogy a fidesz használja ki a legjobban a cigányok ostobaságát :))

gratula, hozzátok a kvótát :))

okt. 29. 19:20
 62/168 anonim ***** válasza:
100%
Egy cigány nyilván a Fideszt támogatja; ugyanaz a tolvaj népség. Orbán megveszi ezek szavazatát pár kiló krumplival... Nekik úgyse fontos az oktatás helyzete (csakhogy egy példát említsek), hiszen már a helyesírás is megugorja a szintjüket, már a második osztályt is ismételniük kell; már ha bejártak valaha...
okt. 29. 19:21
 63/168 A kérdező kommentje:

62-es

XD

okt. 29. 19:38
 64/168 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm az újabb alátámasztást. Ezért nem szolgált ki a kávézóm cigányokat, amikor diákként ott dolgoztam. Bejöttek, már mondtuk a kifogásokat, hogy csak kártyával lehet fizetni (ami nekik sose volt), hogy a biztonsági őrnek ellenőriznie kell őket és egyebek. Jól el lehet őket űzni. Imádtam, amikor egy olyan pasas hőbörködött, amiért nem engedtük meg, akiről kamerás felvételünk volt, hogy lopott.
okt. 29. 19:44
 65/168 A kérdező kommentje:

64-es

Most arra utalsz ,hogy cigány vagyok?

okt. 29. 19:46
 66/168 A kérdező kommentje:
Európai vagyok azon belűl szélsőbaloldali.
okt. 29. 19:49
 67/168 anonim ***** válasza:
73%
Ezek egyike sem zárja ki azt, hogy cigány vagy. Szélsőbaloldali vagy, de a Fideszt támogatod? :D Uramisten, és ennyi ésszel te szavazhatsz...
okt. 29. 19:51
 68/168 anonim ***** válasza:
29%

65

Persze hogy arra ők ilyenek 😂😂

62#

Második osztályt?

Visszaolvashatnál pár kommentet már leirtam hogy mi a szakmám csak én nem dolgozom rínyálos hagymaszagú magyarokkal.

Fidesz?

Igen

Ki legyen?

Ebbe is ti akartok dönteni felettünk hogy M. P legyen mert olyan mint ti!(hazug,lopós,csaló, alkoholista, erőszakos, stb)

64#

Kárörvendő 😂

Pedig a romák költenek míg ti egy pohár tablettás bor mellett ültök estig a kocsmába 😂

Hogy haza ne menjetek munka után mert tudjátok úgy is hogy senki nem vár benneteket haza😂

okt. 29. 19:54
 69/168 A kérdező kommentje:

67-es

Majom Péternél ki a nemi szervét vakargatja és úgy fog kezet másokkal szerinted jobb ,mint Orbán?

Én szerinte Thürmer vagy Szannyi Tibor lenne a jó.

De mivel ők parlament közelébbe nem kerülnek így vagy DK vagy OV legyen a góré.

okt. 29. 19:55
 70/168 anonim ***** válasza:
73%

Hiába költenek a cigányok, ha közben szemetelnek, kötekednek, fenyegetőznek. Inkább hanyagoltuk a pénzt, amit hoztak volna, mert a tisztaság és biztonság fontosabb volt, és amúgy is jól mentek a dolgok anyagilag.

Szélsőjobbos, de Fidesz-párti... Te tényleg olyan butuska vagy, hogy nem látod, miért nevetséges ez? :D

okt. 29. 19:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!