Normális ha valaki megsértődik ha egy napig nem válaszolok neki?

Nem normális; egy átlag embernek van egy kiforrott élete, nem ér rá állandóan arra, hogy az adott személlyel írogasson. Ezért is szakadtam meg egy online barátságom egy sráccal, aki sérelmezte azt, hogy néha egy-két napba telt, amíg válaszolok neki. Ő könnyen mondta, nem tanult vagy dolgozott semmit, ellenben én egyetemen voltam, mellette dolgoztam és önkénteskedtem. A szabadidőmben a barátaimmal és a hobbijaimmal foglalkoztam, ő néha elvitte a család kutyáját sétálni vagy elintézte a bevásárlást, de ennyi. Nem értette meg, hogy attól, hogy ő egész nap a telefonját nyomkodja, másnak van dolga.
Ha fontos, halaszthatatlan dologról van szó, akkor úgyis fel fog hívni az illető, nem pedig írni fog.

Nem te vagy aki mostanában többször is panaszkodott hogy bratyizós stílusban ráírt a volt tanárára de ő nem válaszol?

Én is van, hogy nem írok, mert amint ráírok, hogy "bocs nincs időm, stb" a másik a nyakamba ömleszti a problémáját hiszen: "jaj de jó, látom, fenn vagy, és...".
Na, ezt nem.
Amikor van időm, válaszolok, de nem fogok csak azért félnaponta feljárni, hogy megnézzem, jaj, valaki nem írt-e és vár-e választ.
Hogyne.
Nekem is van életem, ne a másik ossza már be az időmet - aki meg ilyenen megsértődik, jobb is, ha nem keres.

Abszolút normális!
Veled csinálja aki fontos számodra, biztosan félre áll a szád neked is.

49
Te most egészen másról beszélsz. A történet itt nem arról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!