Valaki megsértődik azon ha enni készül és a másik nem kíván jó étvágyat neki?
Figyelt kérdés
Pl. munkahelyen az ebédlőben, bunkóság nem mondani hogy jó étvágyat?2022. nov. 26. 16:52
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de engem egyáltalán nem zavar, ha nem mondják.
2/8 anonim válasza:
Igen, valaki megsértődik. Én speciel nem igénylem, sőt.
3/8 anonim válasza:
Valaki megsértődik, persze, úgy kell neki. Szerintem van olyan, amikor kifejezetten terhes udvariaskodni, ott ebédelgetsz mondjuk magadban az ebédlőben, és akkor bejön 1 ember/30sec kávézni, teázni, kidobni az aktuális bizbaszt és mindegyik külön kívángat neked, te meg mindegyiknek próbálsz jelezni hogy köszike. Valójában azt kívánod hogy hagyjanak már rágni és különben is olvasol...
4/8 anonim válasza:
Szerintem ennyin azért nem kellene megsértődni.
5/8 anonim válasza:
vannak sértődékeny emberek, én még örülök is ha nem mondják, ne zavarjanak már az evésemben :D
6/8 anonim válasza:
Engem pont , hogy idegesít,ha mondják. Főleg mikor többen ülünk az asztalnál, és mind a 8 ember elmondja, hogy jó étvágyat 🙄
7/8 anonim válasza:
Engem is irritál, fölösleges duma szerintem. Csak hagyjanak enni
8/8 anonim válasza:
Aki ezen megsértődik,annak nagyon sz..r élete lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!