Mi a vèlemènyed az olyan szemèlyről aki azt gondolja, hogy ha megsèrtődik ès sèrtődött fejet vàg akkor az egyenlő azzal, hogy neki van igaza?
Ismersz ilyen lànyt fèrfit?
Èn igen, ezèrt vagyok kìvàncsi, hogy màs is talàlkozott ezzel az ember tipussal.
Az ilyen emberek érzelmi intelligenciája a béka s..gge alatt van. Úgy viselkedik, mint egy 5 éves hisztis kisgyerek.
Sajnos a felnőttek között elég gyakori ez a viselkedés. Én is ismerek ilyet, "férfi"ban.
Komoly élettapasztalat - és sok egyéb - kell ahhoz,
hogy egy ilyen személy letegye a játszmákat, az egózást.
Ha valaki így áll hozzám, mint ahogy leírtad, nekem azzal nincs dolgom.
Ő itt tart, így tudja kifejezni a (fel nem ismert) tehetetlenségét.
Nem győzködöm és nem is fordulok felé haraggal.
Csak simán tovább megyek.
Ebből a kérdésből nem lehet tudni, hogy neked van igazad. Nem mindegy a kapcsolati helyzet sem.
Például van egy szomszéd, aki áskálódik, beteg ember. Nincs értelme vitatkozni vele, de azt sem érdemli meg, hogy köszönjünk neki (szinte megalázó lenne, megalázkodás egy szemét ember előtt).
Levegőnek nézzük.
Erre ő mondjuk feltesz egy kérdést a GyK-ra:
"Mi a vèlemènyed az olyan szemèlyről aki azt gondolja, hogy ha megsèrtődik ès sèrtődött fejet vàg akkor az egyenlő azzal, hogy neki van igaza?"
Tehát nézőpont kérdése is.
Ismerek hát :D, csak röhögök rajta, mert szánalmas.
Érvelni persze nem tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!