Miért jó ez az új kutyabarát-gyerekgyűlölet kultusz?
Figyelt kérdés
Egyre több a kutyabarát, gyerekmentes szálloda, étterem.
És már egyre több helyen olvasom, hogy lakásokat is úgy adnak ki, hogy állatbarát, de gyerekmentes. Az egyiket felhívtam kíváncsiságból, azt mondta a bérbeadó, hogy a társasház házirendje nem teszi lehetővé, hogy gyerek is legyen a házban. De a kutya az nem gond. Társasház hozhat egyáltalán ilyen rendeletet a házirendben? Végtére is egy gyereknek több létjogosultsága van egy lakásban, mint egy kutyának.
2024. márc. 21. 12:35
71/76 anonim válasza:
70-es vagyok.
A legfontosabb kimaradt: nincs, nem volt és nem is lesz kutyánk.
72/76 anonim válasza:
Nálunk egyszer volt ismerős pár vendégségben gyerekkel. Két szobanövényemet tördelte szét. Többet ide se jön gyerek.
(Szintén nincs kutyánk, se semmilyen állatunk)
73/76 anonim válasza:
Amikor kutyás ismerős jött vendégségbe, mindegyik maximálisan figyelt arra, hogy nehogy kellemetlenséget okozzon. Amikor meg gyerek, elvárták, hogy körbeugráljuk, mindenhez hozzányúlhasson, és amikor fél óra múlva már a fejem hasogatott az idegtől, jöttek a "de hát gyerek!" szöveggel. Ezek voltak a kicsik. A nagyok meg unott pofával mindent fitymálva nyomogatták a telefont, nem is értem, mi a francnak hozták el őket.
74/76 anonim válasza:
Összességében lesz majd jobb ez a bolygó az emberek nélkül.
76/76 anonim válasza:
Ez is csak azt bizonyítja, hogy a gyerek olyan mint a jogosítvány, nem való mindenkinek. A szomorú az, hogy sok olyan helyre születik gyerek, ahova nagyon nem kellene, ahova meg várnák oda meg nem jön. Mivel az emberek pedig nem egyformák ez sok feszültséget okoz. Lehetne normális és békében is élni. De előbb utóbb úgy is vége lesz ennek az elb.szott világnak amit bőven megérdemelünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!