Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jó ez az új kutyabarát-g...

Miért jó ez az új kutyabarát-gyerekgyűlölet kultusz?

Figyelt kérdés

Egyre több a kutyabarát, gyerekmentes szálloda, étterem.

És már egyre több helyen olvasom, hogy lakásokat is úgy adnak ki, hogy állatbarát, de gyerekmentes. Az egyiket felhívtam kíváncsiságból, azt mondta a bérbeadó, hogy a társasház házirendje nem teszi lehetővé, hogy gyerek is legyen a házban. De a kutya az nem gond. Társasház hozhat egyáltalán ilyen rendeletet a házirendben? Végtére is egy gyereknek több létjogosultsága van egy lakásban, mint egy kutyának.

2024. márc. 21. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 A kérdező kommentje:

Én sosem tapasztaltam az általad leírtakat, hogy gyerekek rohangásznának az asztalok között, meg hogy beleennének más kajájába. Én mindig csak jól szituált gyerekes családokat látok szállodákban, jól nevelt gyerekekkel.

Az ismerősödnek meg nyilván meg kéne válogatnia, kinek adja ki a lakását. Ha nagyon alja rétegnek, hát így járt. Márpedig azok, mert mint írtad nem tudták fizetni. Plusz erre való a kaució is.

Én csak olyan esetekről hallottam, hogy a jól nevelt kutyuli-putyuli, szétkaparta a bérelt lakásban a parkettát, az ajtót úgyszintén, a konyhapultot szétrágta, s a szomszédok hívogatták a tulajt az állandó ugatás miatt, hogy csináljon valamit.

2024. márc. 24. 19:12
 62/76 anonim ***** válasza:
91%

61. Akkor kisburokban élsz vagy ilyesmi, ez nem csak az én tapasztalatom.:) más barátaim, ismerőseim is tapasztaltak hasonlókat.

Az ismerősöm pedig nem jós, és nem tud gondolatot olvasni, sem, teljesen átlagos, tiszta, normál gyerekeseknek tűntek akiknek kiadta a lakást. És hogy nem tudtak vagy nem akartak fizetni, azt már sose tudjuk meg.

2024. márc. 24. 20:30
 63/76 anonim ***** válasza:
88%

Amikor mi albérletben laktunk kiskutyával. A tulajnak semmi baja nem volt velünk. Nem hagytunk sem tartozás, sem koszt magunk után, nem kapart ki semmit. A szomszédok a mai napig dicsérnek bennünket (tudom, öndicséret...) . Egy másik, több gyerekes volt szomszéd, akik szintén béreltek akkor ott lakást, hát, ma örülnek az ott lakók, hogy elmentek, mert csend van, tiszta a lépcsőház, nincs tele a kuka és környéke palackkal pelenkákkal, és a tulaj is panaszkodott rájuk. Azóta ki se adja gyerekkel. Akkoriban azt mondta az a tulaj, hogy kutya nem lehet (mi akkor ezért nem vettük ki), ma kutyát bármikor enged mindkét tulaj, de gyereket egyik se. És a szomszédok se akarnak. Meg laktak ott gyerekes kutyás család. Hát, nem a kutya rongált. Annak ellenére, hogy nem mindenki rajong ott a kutyákért, ma bármikor mehet, de gyerek, nem nagyon. Én szívesebben adnám ki kutyával vagy macskával, mint gyerekkel, mert nehezebb kitenni, és nagyobb rongálás lehet mint egy kutyáé.

A bolt előtt aranyosan várja a gazdit egy kutyus, de egy gyerek nem biztos. És a boltban se a kutya rongálna, ha bemehetne. Nem ő tapicskolna meg mindent.

2024. márc. 24. 20:48
 64/76 anonim ***** válasza:
12%
Jajah egy kutya sose bánt senkit (csak néha van, hogy valakit megnyomorítanak).
2024. márc. 24. 21:15
 65/76 anonim ***** válasza:
93%
Na meg tény, hogy a kutya b@zik kutyája általában kulturált. Valamint a mai gyerekeket nem igazán nevelik csak a kezükbe nyomnak egy tabletet.
2024. márc. 24. 21:17
 66/76 anonim ***** válasza:
100%
... és hány gyerek által elkövetett szörnyűség van, hmmm?
2024. márc. 24. 23:07
 67/76 anonim ***** válasza:
100%
64, egy kutya soha nem bánt senkit ok nélkül. Lehet érte valami baleset, sérelem, bántották, és emiatt.
2024. márc. 24. 23:57
 68/76 anonim ***** válasza:
75%

Tesómék most költőznek nagyim lákásaba. Mennyi minden "biztonsagtalan" ha van 2 gyereked. Bár mi speciel nem hatunkmeg pedig ott laktunk. Ha kutyájuk lenne vagy 1 millát megsporolnának.

Ezek után ki akar gyerekeseknek kiadni egy lakást.

2024. márc. 25. 01:14
 69/76 anonim ***** válasza:
2024. márc. 25. 08:18
 70/76 anonim ***** válasza:
100%

Az én lakásomban semmilyen gyereknek nincs létjogosultsága.

A kétgyerekes baráti házaspár is csak akkor jöhet " pakkostól", ha én nem vagyok itthon.

Kerülgesse őket a férjem,ha nincs jobb dolga.

Viszont!!!!!

Nyomát sem akarom látni, hogy gyerekek voltak a háztartásom közelében.

Tehát mire hazaérek,a férjem mindig minden nyomot eltüntet utánuk.

2024. júl. 2. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!