Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha megszűn...

Mit szólnátok hozzá ha megszűnne a halál?

Figyelt kérdés

Szerintem a világon a legrosszabb ami létezhet az a halál. Na de nem a szenvedés miatt hanem azért mert utána soha többé nem létezhet az ember. Belegondolni is ijesztő hogy soha többé ne létezzek.

Nagyon remélem az emberiség lesz olyan fejlett hogy megszűnteti a halált. Hiába mondjátok hogy egy idős ember eleget élt. De szerintem nem lehet eléggé kihasználni ezt a néhány évtizedet. Arról nem is beszélve hogy vannak akik fiatalon halnak meg.

ma 12:50
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
Én örülnék neki nagyon.
ma 12:51
 2/27 anonim ***** válasza:
44%
Szomorú lennék, inkább a fájdalom és szenvedés szűnjön meg.
ma 12:53
 3/27 anonim ***** válasza:
60%
Súlyos társadalmi hatása lenne, a szó legnegatívabb értelmében. El kell fogadni, hogy a halál egy szükséges rossz, ami a társadalmat fent tudja tartani.
ma 12:55
 4/27 anonim ***** válasza:
47%
Én örülök, hogy nem tart örökké az élet. A halállal nincs bajom, csak öregség meg betegségek nem kellenének.
ma 12:57
 5/27 anonim ***** válasza:
46%

Ez elképzelhetetlen ha marad a fizikális test. alig pár év kellene és túlnépesedne a bolygó. Nem lenne mit enni, ha meg nem eszel, akkor hogy maradsz életben?

Háborúnak se volna semmi értelme, mert nem lehetne megölni a másik katonát.

ma 12:58
 6/27 anonim ***** válasza:
29%

És akkor mi lenne? Tele lenne a Fold 500 meg 1000 éves emberekkel? Sok ertelme lenne

Meg csak kene hogy ilyen Putyin félék 1000 évig éljenek

ma 13:00
 7/27 anonim ***** válasza:
34%
Minden motivációm elveszíteném az életre, és folyamatosan csak halasztanám a dolgokat. Ráérek még leérettségizni 200 év múlva is, nem kell sietni...
ma 13:04
 8/27 anonim ***** válasza:
35%
100 evesen már eleg szarul nez ki az ember, hogy nezne ki 300 meg 800 evesen?
ma 13:08
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
Akkor egy lakáshitelt 600 évre adnának 🤣
ma 13:09
 10/27 anonim ***** válasza:
55%
Én is nagyon örülnék, ha megszűnne.
ma 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!