Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha megszűn...

Mit szólnátok hozzá ha megszűnne a halál?

Figyelt kérdés

Szerintem a világon a legrosszabb ami létezhet az a halál. Na de nem a szenvedés miatt hanem azért mert utána soha többé nem létezhet az ember. Belegondolni is ijesztő hogy soha többé ne létezzek.

Nagyon remélem az emberiség lesz olyan fejlett hogy megszűnteti a halált. Hiába mondjátok hogy egy idős ember eleget élt. De szerintem nem lehet eléggé kihasználni ezt a néhány évtizedet. Arról nem is beszélve hogy vannak akik fiatalon halnak meg.

tegnap 12:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%

"Szerintem a világon a legrosszabb ami létezhet az a halál. Na de nem a szenvedés miatt hanem azért mert utána soha többé nem létezhet az ember. Belegondolni is ijesztő hogy soha többé ne létezzek."

A halál ad motivációt az élethez, amint a 7-es kommentben utaltam rá. Ha örökké élhetnénk - főleg fiatalon - minden leértékelődne. Céltalan lenne az élet, egyrészt a halasztgatások miatt, másrészt azért, mert ha mindent megtettél nár 10 000 000-szor, allor 10 000 001. alkalommal is ugyanúgy élveznéd?

A téma egyébként átfedésben van a Túlvilági hittel, ott is ez a probléma. Arról nem is beszélve, hogy ha úgy élhetne az ember örökké, hogy öregszik is, akkor meg borzasztó lenne 200 évesen élni, és úgy kinézni, mint egy zombi.

Szóval tulajdonképpen bármennyire is bizarr belegondolni, a halál szükségszerű.

tegnap 13:33
 12/27 anonim ***** válasza:
54%
egy idő után a lelkünk is elfáradna,nem akarnánk maradni tovább.
tegnap 13:33
 13/27 anonim ***** válasza:
48%

Még valami: van egy könyv, ami pont erről szól, hogy eltűnik a halál, és problémává válik, hogy az emberek nem tudnak meghalni mert a szervezetük továbbra is épül le.

Aki tudja a címét, írja már le, én csak hallottam róla. #11 voltam.

tegnap 13:35
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Attol fugg. Nem oregszunk tovabb? Mindenki ugymarad ahogy most van vagy a legjobb eletszakaszba? Szaporodas megszunik? Akkor gyerekekre sincs szukseg, azok se lennenek? Az mondjuk tetszene 😆 foleg ha leall c szaporulat
tegnap 14:02
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
Én szivesen elnek orokke ha kapnek penzt havonta és nem kéne dolgozni
tegnap 14:18
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
Nem hiszem hogy bírnám az örökkévalóságig ezt a világot. Egyébként energia nem vész el, csak átalakul, nem szűnünk meg csak a testünket “adjuk le”.
tegnap 14:21
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
Én örülnék neki, de csak akkor, ha nem a digitalizáció irányába mennének a dolgok.
tegnap 14:56
 18/27 anonim ***** válasza:
10%
Ugyis az lesz hogy orokkel fogunk elni csak attesszuk a tudatunkat egy robottestbe
tegnap 15:01
 19/27 anonim ***** válasza:
53%
Éhen döglenénk, nem lenne mit falni, piálni. Ennyi népet etetni, piáltatni...
tegnap 15:16
 20/27 anonim ***** válasza:
38%
Ismét megerősítést nyert, hogy ebben a kategóriában csak a lepontozás megy, értelmesen hozzászólni nem lehet.
tegnap 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!