Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek akiket sokszor közösít...

Emberek akiket sokszor közösítettek ki mondjuk iskolába vagy sokszor ért elutasítás, ti sem mertek már emberek felé közeledni mert féltek hogy nem fogadnak majd el?

Figyelt kérdés
ma 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Nem. Én simán nyitok közeledek, ettől függetlenül se fogadnak el. Vagy szebb vagyok vagy vékonyabb vagy az a baj hogy fiatalabb mindenkinek van vmi gyíkja velem felnőve munkahelyen is.

Nehéz a saját közeget megtalálni ahova passzol az ember.

Ettől függetlenul mert mások sérültek, én még nem lettem félénk.

Suliban még csendes voltam felnőtten már kinyitom a számat is.

ma 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Nem. Én középsuliban 2 és fél évig ki voltam közösítve. Fősulin ugyan voltak barátaim, de baráti társaságom nem lett. Munkahelyen szeretnek, elfogadnak. Mindig is nyitottam az emberek felé.

Ha mindig behúzod füled, farkad és gyáva módon nem mersz nyitni, akkor sose fognak befogadni és szeretni. Merj kilépni a komfortzónádból.

ma 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Én magam nem keresem senki társaságát, de nem utasítom el ha mások keresik az enyém. De így is igyekszem anonim maradni (olyan közegben ahol generált neveken vagyunk fent, nem tudjuk és szigorúan tilos elmondani egymást nevét, nemét, korát és semmilyen személyes adatot), így egész jól megy, mert nem jelentéktelen dolgok alapján döntenek, hogy ki kivel áll szóba.
ma 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem. Középiskolában rájöttem, hogy aki kiközösít nem is érdemli meg a figyelmem. Utána nyitott lettem mindenki felé, aki normálisan fordult felém. Onnantól, és utána egyetemen is vonzottam magam köré a barátokat, nagyon sokan meg is maradtak azóta is. Aki nyitott felém én is nyitottan állok hozzá. Nem érdemes bezárkózni. Azóta is voltak emberek, akik a kedvességgel megpróbáltak visszaélni, velük simán megszakítottam a kapcsolatot.
ma 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Ja nemszeretek emberek kozott lenni
ma 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem másoknak kell megfelelni.
ma 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Határozottan zárkózottabb lettem, de nem teljesen. Megválogatom, kiket engedek magamhoz közel, de még így is tud koppanással zárulni a dolog. Az én koppanásommal.
ma 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen. Az utolsó ilyen volt az életemben, amikor egy képzés önismereti csoportjában érezhettem meg a körön kívüliséget...

Onnantól kezdve triplán nem keresem a zemberek társaságát.

ma 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Általánosban ki voltam közösítve, de utána jobb társaságba kerültem és hosszú évek alatt sikerült teljesen kinyitnom. Egyébként utólag úgy vélem és más is úgy véli, hogy spektrumzavarom van. Nem diagnosztizálták időben.
ma 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!