Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges visszanyerni...

Hogyan lehetséges visszanyerni az önbizalmat?

Figyelt kérdés
Ért egy elég burkolt visszautasítás annak ellenére, hogy azt gondoltam, hogy tetszem a férfinak. Magam sem gondoltam, de ez olyan mélyen érint, hogy azóta nem szeretem, ha fényképeznek, nem szeretem viszontlátni magam, félénkebb lettem és csúnyának látom magam. Nem derült ki, hogy mi állt az elutasítás hátterében, de bennem így csapódott le ez az egész és azóta nagyon nem érzem jól magam a bőrömben.

okt. 11. 23:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Ne szomorkodj ha elutasított, mert rengeteg férfi van a világon. Menj ki hajnalban mikor kel fel a nap és ülj le egy fatövébe ahol látod a napot és gondold végig mik történtek veled életed folyamán és mosolyogj közben, légy boldog esetleg nyugtató zenét is kapcsolhatsz. Mindenkivel előfordul ez az eset, nyugi!
okt. 11. 23:20
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat, igyekszem átgondolni. Azóta egyébként voltak kedves interakciók más férfiakkal, de már nem gondolom túl, mindig elintézem annyival, hogy 'á, biztos csak barátságos'.
okt. 11. 23:23
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A lényég hogy légy boldog és ebben más ne gátoljon meg. Sok sikert!
okt. 11. 23:29
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Szar dolog ha elutasítanak a másik nemből, de mindenki más.

Fogd fel úgy hogy nem voltál az esete!

A saját értékeidet tőlük függetlenül kell megtalálnod.

okt. 11. 23:44
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Az önbizalmat úgy lehet lemérni hogy mennyire függsz mások véleményétől.
okt. 11. 23:45
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Most utasítanak vissza először, vagy ő egy ennyire fontos valaki volt?
okt. 12. 02:27
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Úgy, hogy kisebb nagyobb sikereket érsz el, az élet bármelyik területén, kedvelnek barátkoznak veled, dicsérnek.

Próbálj elégedettebb lenni magaddal.

1 ember miatt meg nem szabad az önbizalmat elásni.

Ismerkedj másokkal.

okt. 12. 06:34
 8/17 A kérdező kommentje:
#6 Most először.
okt. 12. 17:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Értem. Ez esetben akkor köszöntelek a valóságban :D És ez lehet most kicsit unszimpatikusan hangzik, de minden emberrel megtörténik ez. Senki sem tetszhet mindenkinek, ha pedig logikusan végig is gondolod, most is csak ennyi történt.
okt. 12. 17:28
 10/17 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel nincs is probléma. Inkább az esik rosszul, hogy miért viselkedett annyira félreérthetően.
okt. 12. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!