Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy visszanyerjem...

Mit tegyek, hogy visszanyerjem az önbizalmam?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy vannak elképzeléseim, de ezt a körülöttem lévők annyira lerombolják. Illúzió rombolóak.

Mindig valamit mondanak, hogy nem akarok-e ez meg az lenni (FELNŐT KOROMBA)? engem viszont felbosszant a kérdés, mert nem az akarok lenni, amit ők mondanak, ha nem más. és ha ezt felteszem, olyan arcot vágnak, hogy " álom,álom, édes álom" és ez az agyamra megy! és elvesztem az önbizalmam. Mit tegyek, hogy visszanyerjem? ahoz a szakmához amit szeretnék sok sok önbizalom kell. gondoltam már agykontrolra kéne járni, mert azzal visszalehet nyerni az önbizalmat, de azon kívül mit tegyek?

2012. márc. 11. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi akarsz lenni felnőtt korodban?
2012. márc. 11. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:
riporter
2012. márc. 11. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Mond nekik, hogy tudod, hogy elég szoros a verseny, és nem biztos, hogy sikerül, de az az álmod, hogy riporter legyél, és biztos mindenkinek vannak álmai. Csak arra figyelj, hogy ne legyél lekezelő. Ha pedig még erre is rákontráznak, kérdezd meg, hogy nekik mi volt az álmuk ilyen korukban.

De abba is gondolj bele, hogy igazuk is lehet!

2012. márc. 12. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne igazuk? szerintem ha valaki küzd az álmaiért, akkor sikerülhet vagy nem nagy sikerrel vagy naggyal is. gondolom szerencse kérdése. nem királynő szeretnék lenni Harry Herceg oldalán, hanem riporter. nem nagy kunszt. Lehet, hogy nagy csatornánál, lehet, hogy nem annál, az nem érdekel, csak h az legyek
2012. márc. 12. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
És miért ne lenne igazuk?
2012. márc. 13. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:
mert én azt mondtam
2012. márc. 13. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!