Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges visszanyerni...

Hogyan lehetséges visszanyerni az önbizalmat?

Figyelt kérdés
Ért egy elég burkolt visszautasítás annak ellenére, hogy azt gondoltam, hogy tetszem a férfinak. Magam sem gondoltam, de ez olyan mélyen érint, hogy azóta nem szeretem, ha fényképeznek, nem szeretem viszontlátni magam, félénkebb lettem és csúnyának látom magam. Nem derült ki, hogy mi állt az elutasítás hátterében, de bennem így csapódott le ez az egész és azóta nagyon nem érzem jól magam a bőrömben.

okt. 11. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi volt pontosan?
okt. 12. 19:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Folyamatosan nézett, beszélgetést kezdeményezett, akárhányszor elsétáltam mellette minden alkalommal kicsit oldalra nézett rám - akkor is mikor éppen mással beszélgetett -. Azt éreztem, hogy tetszem neki.
okt. 12. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak mint ember voltál neki szimpatikus, nem mint nő. Tudom ritka, de ilyen is létezik.
okt. 12. 21:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezek után abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán szimpatizált velem.
okt. 12. 21:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy te láttál bele többet. Tudtodon kívül pl te nézted őt állandóan, és ugye, akit néznek, az felveszi a szemkontaktust, ergo ebből azt hiheted, ő "figyelt" téged.
okt. 13. 02:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Tudom, de annyiszor kaptam rajta, hogy néz. Mostmár mindegy is, felesleges ezen rágódnom.
okt. 13. 11:21
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem meg inkább a közeledés a nyilvánvaló az ilyen kapcsolatoknál.

Ha engedi hogy közeledj, vagy ő közeledik feléd az biztos jel hogy "zöld a lámpa".

okt. 15. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!