Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám visszanyerni az...

Hogyan tudnám visszanyerni az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Több éven át túlsúllyal küzdöttem és iszonyatosan büszke voltam mikor leadtam. Azt tudni kell, éveken keresztül csúfoltak miatta. Szebb lettem, elégetett voltam magammal, és ekkor kezdtek a fiúk és érdeklődni irántam. Sajnos, ezzel nem jártam jól,még ígyis kaptam hogy dagadt vagyok a pasijaimtól és hogy fogyhatnék miközben teljesen normális súlyom van. Teljesen lement az önbizalmam ( 160 cm vagyok és 60 kiló ,úgyhogy heti 3-4szer eljárok futni biciklizni), úgy érzem,hogy visszaestem abba a lelkiállapotba amikor tényleg igazán duci voltam és undorodtam az alakomtól. Úgy érzem bármennyit fogynék, soha se lennék elégedett magammal. Most újra elkezdtem, hát lesz ami lesz ..

2021. ápr. 2. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Az önbizalmad jöjjön belülről, és ne a pasiktól.

Tudják azok a pasik, hogy mennyit küszködtél, hohgy leadd a tulsulyodat? És ennek ellenére cseszegettek? Szerintem náluk van a gond, nem nálad...

2021. ápr. 2. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát tudják, bár olyan naív voltam mostani fejjel már ilyet kidobnám.... nem hinném hogy valaha fogok találni olyat aki megtudná érteni hogy mennyire érzékenyen veszem ezt.
2021. ápr. 2. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
De, mondjuk aki átment már hasonló dolgon, az megérti.:)
2021. ápr. 2. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
5%
Sehogy
2021. ápr. 2. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Velem is hasonlo volt a helyzet, de en szerencsere nem fogtam ki ilyen tahokat.... kondizos sracok koreben egeszen biztosan nem fog senki cseszegetni teged, mert ok tudjak mi a kuzdelem. Legalabbis nekem eddig, ebbol a szempontbol, pozitiv a tapasztalatom veluk.

De egyebkent el kell erned hogy stabilan szeresd magad. Hogy barki barmit mondjon, ne inogj meg, mert rosszindulatu, paraszt emberek mindig lesznek :( nem tudod kivedeni

Amugy nekem az onbizalmamon a sulyzos edzes/kondizas segitett,mert olyan alakot adott, amin a kis sulyfelesleg sem veszes, igy nem erzem a folyamatos nyomast, hogy az itolso 4-5kgt leadjam, tehat nem stresszelek, bingelek es hasonlok... :)

2021. ápr. 3. 07:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!