Hogyan tudnám visszanyerni az önbizalmam?
Az önbizalmad jöjjön belülről, és ne a pasiktól.
Tudják azok a pasik, hogy mennyit küszködtél, hohgy leadd a tulsulyodat? És ennek ellenére cseszegettek? Szerintem náluk van a gond, nem nálad...
Velem is hasonlo volt a helyzet, de en szerencsere nem fogtam ki ilyen tahokat.... kondizos sracok koreben egeszen biztosan nem fog senki cseszegetni teged, mert ok tudjak mi a kuzdelem. Legalabbis nekem eddig, ebbol a szempontbol, pozitiv a tapasztalatom veluk.
De egyebkent el kell erned hogy stabilan szeresd magad. Hogy barki barmit mondjon, ne inogj meg, mert rosszindulatu, paraszt emberek mindig lesznek :( nem tudod kivedeni
Amugy nekem az onbizalmamon a sulyzos edzes/kondizas segitett,mert olyan alakot adott, amin a kis sulyfelesleg sem veszes, igy nem erzem a folyamatos nyomast, hogy az itolso 4-5kgt leadjam, tehat nem stresszelek, bingelek es hasonlok... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!