Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy legalább a...

Mit csináljak hogy legalább a google chatre menjünk át beszélgetni, mert úgy érzem megtaláltam az igazit! Mit mondjak neki hogy megadja az elérhetőségét?

Figyelt kérdés
Anotalkon beszélgettem egy velem egyidős nagyon szimpatikus sráccal, tényleg ennyire jót még nem beszélgettem senkivel ilyen oldalon, ráadásul normális is volt, zenei ízlésünk is megegyezet, film izlésünk is és még sok minden. Kortársaihhoz képest normális volt és vagány is az írása alapján. A keresztnevét tudom, a szakmáját meg azt hogy hol lakik. Azt beszéltük meg hogy ma este újra belépek az anotalka és lesz egy jelzés amivel rá írunk egymásra este 7 kor és onnan tudjuk , hogy beszéltünk tegnap. Tudom, hogy ez ilyen anonim meg kitudja, de ennyire jót még nem fogtam ki. Eskü meg kéne kérdezni hogy melyik suliba járt és ugye tudom keresztnevét és azt hogy mit sportol és hogy hány éves. És ha ezeket tudom lehet meg tudom keresni facen, én nem bírom hogy nem tudom ki van a chat másik oldalán, az a fura hogyha tényleg ilyen aranyos és sok midnenbe egyezünk ő miért elégszik meg az anotalk chattel? Vagy azért nem akar más oldalon írogatni mert nem is olyan amilyennek mondja magát? Pedig nagyon nagyon jó vele dumálni.

ma 06:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt buktad és kamu volt. Én is szoktam anotalkozni, de ez elég amatőr.
ma 07:31
 2/8 KataCoach ***** válasza:
67%
A normális, valós emberi kapcsolataid milyenek?
ma 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem kéred el a face olalát egyenesen? Minek nyomozni??

Am ha akarna toled vmit már rég áttert volna messengerre akármire.

ma 08:23
 4/8 A kérdező kommentje:
kértem nem akarja megadni
ma 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Én se szoktam kiadni a profilom lányként. Viszont én félek attól hogy chat alapján elképzelt valakit és nem az vagyok számára akit elképzelt. Az segíthet ha te adod meg neki hátha bejelöl maj. Lecheckolni tuti lefogja
ma 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:

"kértem nem akarja megadni"

Akkor nem akar tőled semmit, ergo nem ő az igazi. Egy chat-beszélgetés alapján úgysem tudod eldönteni, hogy ki neked az igaz.

ma 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
*igazi
ma 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen beteges emberek miatt nem adja meg. Próbálj meg továbblépni
ma 11:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!