Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A 2010-es évek első fele...

A 2010-es évek első fele (2010-2015) volt a csúcs az emberiség számára?

Figyelt kérdés
ma 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem, ez időszakonként változó, valamint majdnem minden évtizedben jön be valami új dolog, tehát A, vagy nem lehet ezt egy konkrét időszakra elmondani, vagy B, inkább az 1995-2010-es évekre mondható ez el inkább.
ma 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Miből gondolod ezt kérdező? Nekem a kovid után kezdett el nagyon jól menni a szekér.
ma 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Milyen értelemben?
ma 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Miért lett volna az?

Ja, kitalálom: akkor voltál fiatal, otthon gépezhettél egész hétvégén, szóval biztosan ez volt jó mindenkinek.

ma 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Az emberiségben benne vannak a Rohingyák, a dél-Szidániak, az inuitu indiánok, vagy a Ruandai éhezők is?...netán a pápuák is?

mert akkor szar világ van...

ha viszont a mi országunkról kordezel, akkor talán nézd meg Luxembourgot, vagy Liechtensteint...nekik minden év csúcs..

ma 13:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazából sokrétű az amire gondoltam...

Vegyük pl. a divatot, szerintem akkor néztek ki a legjobban az emberek, a legjobb frizurák, ruhák, akkor voltak divatban. Pl. csajoknál akkor jöttek be a feszülős leggingsek, műbőrnadrágok, hosszú vasalt haj, magas, vékony alkat volt az ideál. Most meg ezek a toprongyosok 3x nagyobb ruhákban mint a méretük, meg úgy ált. ez a szakadt csöves kinézet a divat, mint a 90-es és 2000-es években. Férfi hajaknál is a letisztult, stílusos, rövidre vágott hajak, nem ez a szemükbe lógó göndörített fos ami most divat, akkoriban nagyon fel volt kapva az edzés, gyúrás, sok kigyúrt csávó volt.

Akkor még nem volt ez a genderőrület, migránsok áradata, nem volt ennyi háború, ekkora feszültség szerte a világban. Nem voltak ennyire elszállva a megélhetési költségek, energiaárak, élelmiszerárak, ingatlanárak. Nem volt ennyi hülye politikus mint manapság, Magyarországon se volt ekkora mértékű korrupció, kizsákmányolás, hatalommal visszaélés. A közösségi média, okostelefonok se szippantották még be ennyire az embereket. Voltak jó bulik, fesztiválok, jó zenék (főleg a bulis, elektronikus vonalon), önfeledtebben tudtak szórakozni az emberek mint manapság, amikor csomó gond terheli őket. Szerintem sokkal jobb világ volt akkor.

ma 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:

"Pl. csajoknál akkor jöttek be a feszülős leggingsek"

Na, jó, eddig olvastam. Ez a divat legalja, és szerinted ekkor volt a legjobb.

Nincs ennek értelme.

ma 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor maradjunk a 90-es éveknél...

De mondjuk erős kérdés, hogy a legfontosabb tekintetben mi a helyzet, mikor volt valaha is a legmagasabb szinten; nevezetesen a morális tartás.

Ma nyilván ez a fertővel van egy szinten...

ma 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!