BCboy kérdése:
Mi az emberiség számára a legnagyobb kérdés?
Figyelt kérdés
Vagyis amire még eddig nem találtunk választ.Kíváncsi vagyok véleményeitekre. :D2016. jan. 12. 20:04
1/19 anonim válasza:
Mi szeretnél lenni ha nagy leszel?
2/19 gnoomage válasza:
Doctor Who?:D
Amúgy szerintem az, hogy vajon honnan ered az emberi faj. Hisz erre ad választ a vallás, a tudomány és az egyéb dolgokban(UFO stb.) lévő hit, amik szerintem bőven egy szinten vannak, talán a tudomány van előrébb.
3/19 anonim válasza:
szerintem meg az hogy hogy jött létre az első "valami"
igaz erre azt mondják egyesek hogy valami mindig létezett csak folyamatosan változik
de érdekesebb mint az ember kialakulásával kapcsolatos kérdések,ez nyúlik legmélyebben a dolgokba
4/19 anonim válasza:
A tyúk volt előbb,vagy a tojás?
5/19 A kérdező kommentje:
én személyem szerint a "Miért?" rövid kis kérdésre gondoltam.Mármint például hogy "miért történik ez?" vagy "miért történt meg az?".
2016. jan. 12. 20:19
6/19 anonim válasza:
Engem a hogyan jobban szokott érdekelni, mint a miért.
9/19 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen.
Az "emberiség számára legnagyobb kérdés" értelmezhetetlen filozófiai kategória, mert nem egy egységes tudatról van szó. Ahány ember, annyi válasz.
10/19 anonim válasza:
Pl. hogy mi a sötét anyag/sötét energia Arra, hogy honnan ered az ember, már az evolúció választ adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!