A materialista áltudomány és az idealista vallásosság az emberiség két legnagyobb rákfenéje?
Egy spirituális ufókutató oldal a gyakorikérdéseket ezotéria rovatát olvasva jutott eme következtetésre. Szerinted is így van ?
a vallással a legnagyobb problémám, hogy ráépült az egyház, és az, hogy az emberek nem tudnak elvonatkoztatni. - működhetne jól is szerintem a vallás, ha nem szorítanák ennyire határok közé. - végső soron mindenkinek a világról alkotott képe a saját vallása - az a vallás amit ma annak hívunk, valóban botrányos.
az áltudományokkal meg az a legnagyobb bajom, hogy annyira hatásvadász és vonzza a hülyéket, akik elhiszik, hogy rájöttek a világ minden titkára.
"Szerinted is így van ? "
Most egy virtuális leszopást kérsz itt vagy mi?Jó hogy nem gratuláljak azért mert gyökér vagy.
Örülnél te annak ha annak a bizonyos "materialista áltudomány"nak a felét értenéd...
ha nem nevelnek bele a pénzrendszerbe, akkor mit csinálsz? - elmész vadászni és egy faházban élsz egy szigeten? - vagy lopsz? vagy kiköltözöl szegényebb területekre, ahol nem tudnak írni, olvasni?
ha tetszik, ha nem pénzrendszer van, és nem tudod kijelenteni, hogy én nem leszek pénzrabszolga. ha a kocsmába lemész és iszol egy sört, máris a részévé váltál. ez persze csak általános eset. ha akarsz élhetsz önművelően egy farmon, vagy közösségben, bár ez egyelőre nem gyakori jelenség.
ezt csak azért írtam mert a vallási neveléssel vontál párhuzamot. - ott messze több lehetőség van az önálló döntésre, szerintem.
"ha nem nevelnek bele a pénzrendszerbe, akkor mit csinálsz?"
Látod, erről beszélek. Oly mértékben hozzászoktattak, hogy el sem tudod képzelni az életet pénz nélkül. Azt hiszed, hogy ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!