Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen nőként egyedül lakni?

Milyen nőként egyedül lakni?

Figyelt kérdés
Nem magányos aki egyedül lakik?
ma 01:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon jó,ha egész nap nem csinálsz semmit/nem mész sehova úgy biztos elég unalmas

Viszont saját magad ura vagy,oda mész azzal foglalkozol akivel akarsz

ma 07:27
 2/3 anonim ***** válasza:
11 éve vagyok egyedül. 5 éve pedig saját lakásomban lakom egyedül amit én vettem. Olyan sokat dolgozom hogy fel se tünik hogy egyedül vagyok. 2 állásom van szóval mindig hulla vagyok mire végzek. Emiatt nem is ismerkedek minek. Ráadásul az utóbbi időben pont mivel egyedül vagyok annyi drága mester ember vágott át hogy őszintén én már utálom a férfiakat egyik se képes semmire csak a pénz meg a szex kéne közben tehetség meg egy nagy 0. Tudom én is hogy ez erős általánosítás és biztos hogy nem mindenki ilyen de én már elengedtem ezt a kapcsolat témát és nagyon jól elvagyok egyedül.
ma 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:

A legjobb dolog a világon. Miért lenne magányos? Attól még, hogy egyedül éltem még voltak kollégáim, barátaim, párkapcsolatom, bőven volt lehetőségem szocializálódni - de a világ legjobb érzése volt utána hazajönni a csendbe, nyugalomba, ahol minden úgy volt ahogy hagytam, ahol minden a saját ízlésem szerint volt kialakítva. Imádtam. Sokszor jöttek hozzám is emberek, amikor áthívtam őket.

Most csak azért tudok jól együtt élni a párommal, mert van elég helyünk saját élettérre. Viszont ha esetleg valaha szakítunk, akkor soha többet nem fogok senkivel sem összeköltözni, az tuti.

ma 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!