Kaptam egy rúd Pick szalámit. Egyedül élek, ezért lassan fog elfogyni. Milyen módszerrel lehet megőrizni azt, hogy a vágásfelület ne száradjon ki, ne színeződjön el?
Figyelt kérdés
szept. 21. 13:54
1/3 anonim válasza:
Fagyaszd le, előtte vágd akkora darabokra, amennyit 2-3 evésre megeszel. Én ezt csinálom a házi szalámival, kolbásszal, sonkával.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha lefagyasztom, akkor válltozik az íze és a színe kivilágosodik.
szept. 21. 14:50
3/3 anonim válasza:
A bőrét ne húzd le és előre ne szeleteld.Opció a fagyasztás is nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!