Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Randiappokon csak mi férfiak...

Randiappokon csak mi férfiak kapunk csomószor elutasítást randik után vagy a nők is?

Figyelt kérdés

ma 06:50
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Csak mi.
ma 06:54
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem járok randi app-ra, de feltételezem, hogy egy az esetek többségében a pasikat utasítják vissza. És ennek a következménye az, hogy a csajokat nem igen utasítják vissza, mert a pasi örül, hogy szóba áll vele valaki.
ma 06:58
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Nyilván mi nők is. Bár a pasik között nagyobb arányban vannak olyanok, akiknek minden mindegy, csak legyen valaki.
ma 07:20
 4/6 anonim válasza:
64%
Randiappokon kb. 8 szoros, 10 szeres túlkínálat van szerintem a férfiakból, így az elutasításból is többet kapnak.
ma 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
10%

3

Máshogy működünk. Ezért nem kell lenézni a másikat.

Én azt mondanám, hogy a férfiak sokkal inkább társas lények, sokkal jobban igénylik érzelmileg a párkapcsolatot. Kell a szeretet, a törődés...

A nők meg úgy elvannak magukban, főleg hogy már nem azt a világot éljük, ahol védelemre szorulnának a farkasoktól vagy ahhoz, hogy jóllakjanak, le kéne gyakni egy mamutot. A nők többségének inkább csak amolyan státusz szimbólum a partner, egy szép serleg, amivel versenyezhet a többi nővel. Ha nem elég szép, illetve "értékes" a serleg, akkor nem kell.

Én ezt így látom.

ma 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én kaptam is elutasítást, meg utasítottam is el nőket amikor használtam. Szeretem az elején letiztázni ki mit akar, aztán nem rabolni a másik idejét.
ma 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!