Hazaérvén azt látom, hogy egy fűszállal körbe van kötve a kapunk zárja, hogy ha kinyitom, biztosan elszakadjon. A környéken épületfelújítások vannak. Kell-e egy esetleges betöréstől tartanom? Visszategyem a fűszálat úgy ahogy volt?
A szomszédok panaszkodnak, hogy gyanús külsejű, baseball sapkás egyének jegyzetelnek, hogy ki mikor megy el és jön haza az utcaban.
Gondolom, paranoiásak a szomszédaim, beteg emberek.
Egyszer már kihívtuk a rendőrséget egy ilyesmi miatt.
Kijöttek.
Megkérdezték, hogy milyen szer befolyása alatt vagyunk.
3-sal értek egyet.
Amúgy én ezért nyitom ki az ajtót minden fura alaknak ha csönget, lássa, hogy itthon vagyok.
Múltkor egy ember csöngetett, nyitom az ajtót, a kutya meg odaszaladt kíváncsiskodni, az ember meg elkezdett kétségbeesetten óbégatni, hogy küldjem el a kutyát. Nem nagyon értettem mit panaszkodik, ha ő csengetett be hozzám...
Honnan tudják a szomszédok, hogy ki mit jegyzetel?
Egyébként igen, valószínű azt figyelik, hogy melyik telken van mozgás.
Viszont én nem venném biztosra, hogy pont a felújítást végzők, hanem inkább olyan potyázók, akik így a sok ismeretlen mozgása között el tudnak vegyülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!