Az mitől munkaidő kedvezmény ha pénteken hamarabb mehetünk el, de a többi napon meg annyival többet ott kell lenni? A főnök szerint ajándékba kapunk 2 órát, én sehol se látom az ajándékot
Figyelt kérdés
pénteken két órával hamarabb mehetünk el na de H-Cs 4 napon át meg fél-fél órával tovább ott kell maradni.
4x 0,5 óra = 2 óra.
Vagyis, csak én nem látom az „ajándék“ 2 órát amiről a főnök pofázik?
2022. máj. 6. 09:20
1/12 anonim válasza:
ez munkaidő-átrendezés, nem kedvezmény
2/12 anonim válasza:
Ez nem is kérdés, hanem panaszáradat..
3/12 anonim válasza:
Nem a két óra az ajándék, a főnököd ilyen szempontból hülyeséget beszél. Viszont én örülnék pénteken ilyen munkaidőnek, még akkor is, ha a többi napon tovább kéne bentmaradnom. Sőt, az álmom egy olyan munkahely, ahol a heti 40 órát 4 napon keresztül napi 10 órában dolgozhatnám le. Sajnos a szakmámban ilyen nem lehetséges.
4/12 anonim válasza:
A napi + fél óra az ebédidő ledolgozása.
5/12 anonim válasza:
Mondd meg a főnöködnek, hogy adja össze a heti munkaidőt.
6/12 A kérdező kommentje:
"az ebédidő ledolgozása."
Nincs ebédidő.... a gépek mellett kell lenni még a kaját is ott kell megenni.
Nincs ebédidő.
2022. máj. 6. 09:30
9/12 anonim válasza:
A tömeget megelőzve el lehet indulni egy hétvégi kiruccanásra és nem kell a péntek esti dugókban ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!