Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 30 évest miért tartanak...

Egy 30 évest miért tartanak öregnek a huszonévesek?

Figyelt kérdés

ma 10:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem tartják. Ha a te ismerőseid mégis, akkor kérdezd őket, mert nem általános dolog.
ma 10:28
 2/19 Psycho ***** válasza:
90%

35 vagyok, sok huszonévest ismerek. A 20-as teteje korosztály egyáltalán nem tart öregnek. A 20-asok alja viccelődik vele, de ha komolyan megkérdezném, öregnek tartanak-e, mind azt mondaná, hogy "dehogyis".

A tínédzserek szemében már más a helyzet. De lássuk be, amikor mi 16-18 évesek voltunk... milyen szemmel is néztünk a 30-asokra?

ma 10:33
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem tartja senki sem öregnek, de egy 20-22 éves szemszögéből a 30 még soknak, messzinek tűnik.
ma 10:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartják öregnek, csak általában egy huszonéves még más élethelyzetben van, mint egy harmincéves. Emiatt nézhetnek másként a harmincasokra, mint egymásra.
ma 10:37
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Mert hozzájuk képest az.

Én 15 évesen mindenkit öregnek gondoltam, aki elmúlt 30.

Most már elmúltam 40 és nem érzem magam öregnek.

Csak viszonyítás kérdése.

ma 10:39
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Amiért az óvodás öregnek tartja a huszonéveseket.
ma 10:44
 7/19 anonim ***** válasza:
15%
Azok tartják öregnek a náluk akárcsak nem sokkal is idősebbeket, akiknek valami baj van az önbizalmukkal. Mindenki más tudja, hogy a kor változik, csak egy adat, senkinek semmilyen ráhatása nincs, stb. (Ugyanolyan primitív suttyóság, mint a fütyköshossz méricskélés)
ma 10:51
 8/19 anonim ***** válasza:
31%

Az óvodás sem tartja őket öregnek, csak magához képest sokkal idősebbnek. Az öregek a 65 pluszosok, én ezt már ovis koromban is fel tudtam fogni, sose néztem fiatal felnőtteket öregnek…

ma 10:53
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem találkoztam még olyan huszonévessel aki szerint egy 30 éves ÖREG :D
ma 11:12
 10/19 anonim ***** válasza:
30%
Mert hozzájuk képest az vagy. :D
ma 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!