Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak olyan 80 év feletti...

Vannak olyan 80 év feletti emberek, akik dohányoznak?

Figyelt kérdés
A kérdés azért merült fel bennem, mert én sem, sem a kollégáim, sem más rokonok, ismerősök nem tudnak ilyenről, hiszen meghalnak még a 80.ik születésnap előtt ezek az emberek, a dohányzás miatt kialakult betegségeknek köszönhetően.

ma 09:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%

Miért ne lennének?

Pl nagyszüleim ilyenek.

ma 09:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Statisztikailag valószínűleg bizonyítható összefüggés, pld nekem is csak azok a rokonaim érték meg a nyolcvanat, akik időben leszoktak a cigiről, de hetvenvalahány éves dohányosokat viszont ismerek.
ma 09:25
 3/21 anonim ***** válasza:
66%

Az azért meg van, hogy te, a kollégáid és más rokonaid nem ismernek minden embert a vilagon? És az, hogy a dohányzás miatt kialakulHATNAK - jól nézd meg, feltételes mod- betegségek, de nem feltétlenül fognak?

Anyósom nővére 92 évesen halt meg, még a halálos ágyán is dohanyzott. Termeszetes halála volt, nem volt beteg.

A közelemben van egy idősek otthona, rengetegen dohányoznak, szerintem a fele jóval 80 felett van.

ma 09:26
 4/21 anonim ***** válasza:
57%
Vannak.
ma 09:34
 5/21 anonim ***** válasza:
57%

Mit kell lepontozni azon, hogy léteznek ilyen emberek, és példát is írtam? :D

(#1)

ma 09:35
 6/21 anonim ***** válasza:
66%

5

Azért, amiért engem is lepontoztak. Utalni kell a dohanyosokat. ( Csak szólok, sosem dohanyoztam és nem is fogok)

ma 09:41
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
Vannak. A dohányzás nagyon káros, nagyon sok halálesettel összefügg. De nem mindenkire ugyanúgy hat.
ma 09:43
 8/21 anonim ***** válasza:
60%

Én is utálom a dohányzást, de szerintem nem én tehetek róla, hogy másvalaki dohányzik... :D

(#1)

ma 09:45
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
Vannak, nekem is van ismerősöm 80 felett van.
ma 10:00
 10/21 anonim ***** válasza:
51%

#6: „... Utalni kell a dohanyosokat”

Nem lehet minden dohányost egy kalap alá venni, a legtöbbjük ma már kulturáltan dohányzik és nem mérgez másokat. Viszont tény hogy van egy jelentős csoport a "mi közöd hozzá?" fajtából, akik továbbra is ott dobálják el a csikkeket ahol nekik tetszik, lakásban, lépcsőházban, céges kocsiban, buszmegállókban bagóznak.

ma 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!