Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jó ez az új kutyabarát-g...

Miért jó ez az új kutyabarát-gyerekgyűlölet kultusz?

Figyelt kérdés

Egyre több a kutyabarát, gyerekmentes szálloda, étterem.

És már egyre több helyen olvasom, hogy lakásokat is úgy adnak ki, hogy állatbarát, de gyerekmentes. Az egyiket felhívtam kíváncsiságból, azt mondta a bérbeadó, hogy a társasház házirendje nem teszi lehetővé, hogy gyerek is legyen a házban. De a kutya az nem gond. Társasház hozhat egyáltalán ilyen rendeletet a házirendben? Végtére is egy gyereknek több létjogosultsága van egy lakásban, mint egy kutyának.

2024. márc. 21. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
2%
Hát úgy függ össze, hogy az utakon nincsenek hülyék és mindig mindenki kulturáltan közlekedik, így oda soha nem kell türelem :DDD
2024. márc. 21. 13:39
 22/76 anonim ***** válasza:
92%
Kiidegelnek a béna autóvezetők is, kit nem🤣Ettől még balesetmentesen vezetek mióta jogsim van 7 éve.
2024. márc. 21. 13:43
 23/76 anonim ***** válasza:
4%
Akkor ügyes vagy! :)
2024. márc. 21. 13:45
 24/76 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy elárulom, hogy a gyerekmentes helyekre csomó SZÜLŐ jár, pont azért, hogy legalább 2-3 napon át ne kelljen gyereket hallgatnia :)

De nagyon helyes, én falnak megyek az idióta gyerekektől, akik visítanak, ordítanak, rohangálnak és még sorolhatnám.

Tudom, a szülője az idióta, de attól nem vigasz, hogy rám önti a cukros szrját mert ő szalad a hotel folyosóján.

2024. márc. 21. 13:48
 25/76 anonim ***** válasza:
95%

“ Egyre több a kutyabarát, gyerekmentes szálloda, étterem.”

És? Régen ezekböl nulla volt, annál persze hogy több. De még így is elhanyagolhatóan kevés (sajnos) az ilyen hely.

Végre eljutottunk oda hogy nem “kötelező” a gyerek, aki nem szereti őket az megteheti hogy ne legyen.

2024. márc. 21. 13:49
 26/76 anonim ***** válasza:
94%

Az egyiket felhívtam kíváncsiságból, azt mondta a bérbeadó, hogy a társasház házirendje nem teszi lehetővé, hogy gyerek is legyen a házban. - nagyon helyes.

Hőzöngsz?

Oké, gyere, van egy szabad szobánk, aludj nálunk csak egy hetet, kérlek.

Szerintem a harmadik napon hentelnéd le a felettünk lévő, gyakorlatilag reggeltől estig ugráló rohangáló üvöltöző kölyköt meg az anyját.

Szólni neki? Áh, a gyerek eleven, mert kell neki a mozgás.

De nem a lakásban te idióta nő!

2024. márc. 21. 13:50
 27/76 anonim ***** válasza:
33%
#24 az a baj, hogy ez nem csak nevelés kérdése, a gyerekek alapbeállítottsága az, hogy rohangálnak meg hangosak. Én ezért nem akarok sajátot, hiába nevelem, attól még egy 5 évestől nem elvárható, hogy kussban üljön egész nap :D
2024. márc. 21. 13:58
 28/76 anonim ***** válasza:
87%

És baszki még le is írja a a véglény, hogy maradékot, meg tejet adott a kutyának és macskának és mindenki más a hülye, aki nekik való ételt ad nekik.

De nem baj, NEKI GYEREKE VAN. Mondjuk nem sokat nézek ki annak a gyereknevelési képességeiből, aki szerint ezt így kell.

2024. márc. 21. 13:59
 29/76 anonim ***** válasza:
89%

Mindentől függetlenül, ilyet a törvény nem hinném hogy lehetővé tesz, hogy egy társasház megszabhassa hogy ne lehessen gyereket vinni. Pedig amúgy már gondolkoztam ezen, hogy lehetne külön épületeket létrehozni kutyásoknak, gyerekeseknek, folyton bulizóknak, süket hangosan tévézőknek, stb. De nem megvalósítható ez. Mármint ha pl valakinek egy gyerekmentes épületben gyereke születik, akkor kötelezően el kéne hagynia a saját ingatlanját? Ugyan már.

Viszont a bérbeadónak minden joga megvan, hogy ne akarja gyerekeseknek kiadni. Pl egy gyerekest sokkal nehezebb kirakni ha valami probléma van vele. Szerintem nem baj, hogy vannak gyerekmentes helyek is. Pedig van gyerekem. De ettől függetlenül is zavarnak a visítozó gyerekek. Az enyém is zavar ha visítozik.

2024. márc. 21. 14:11
 30/76 A kérdező kommentje:

Ez hogy függ össze? Szerintem a kutyások között is elég sok proli van, neveletlen döggel!

2024. márc. 21. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!