Etikai dilemma, mit tegyek?
Volt nálunk a munkahelyen karácsonyi húzás.
Tudni kell rólam, hogy ha nem is vagyok kifejezettem materialista, nagyon szkeptikus vagyok általában, a new age-es sületlenségekkel meg a világból ki lehet kergetni, üldözöm tűzzel-vassal.
Érdekel a csillagászat, erről sokat beszélek, abszolút tudományos szemszögből, de persze laikusként.
Nos amit én kaptam: egy könyv a Holdról. Ez a könyv az okkultizmus szemszögéből “vizsgálja” a Holdat, de ilyen üreges Hold, Hold-űrhajó, Hold mesterséges eredete meg egyéb hajmeresztő fantazmagóriákkal van tele.
Szóval. Tegnap rákerestem a könyvre, és kiderült, viszonylag jó áron el tudnám adni. De akkor terjesztem a hülyeséget a világban, és megfertőzöm mások elméjét ezzel a sok badarsággal.
Ja és ezzel adták át: nem vagyok jó ajándékozó, remélem ebből tudsz épülni….
Hát agyilag leépülni legfeljebb, gondoltam, miután hazafelé beleolvastam.
Szóval a kérdés az, hogy mit tegyek.
Természetesen a húzás ellen is küzdöttem minden erőmmel, de hasztalan volt, elsöpört a többség, még azt mondták, én vagyok a Grincs.
Ettől függetlenül azért lehet rá időt szánni meg személyeset venni, mint tettem én meg még páran. Na mindegy.
16: ez nagyon jó 😂😂😂😂😂😂
Mondjuk arra is jó, ha szomorú vagyok, hogy valamin szétröhögjem magam 😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!