Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ház online adományokból?

Ház online adományokból?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ismertek olyat, aki ilyen online adományokból vett házat? Milyen szabályozás van erre Magyarországon? Hallani olyan sztorikat is, hogy valaki egy salátát akart megfinanszíroztatni magának és több millió jött össze rá. Esetleg érdemes lehet ilyesmiben gondolkodni? Nem akarom sajnáltatni magam, dolgozom én is és a párom is megszakadásig, de egyrészt korábbi műtétem miatt örülök, hogy legalább oda visszavettek, ahol addig dolgoztam, másrészt még egyszerűen az önerőre elég pénzt sem tudunk összerakni, hogy egyáltalán a bank szóba álljon velünk. Támogatásokból már korunkból adódóan kicsúsztunk, a családunk nem tud/nem is akar segíteni egyik oldalról sem. Szégyen, nem szégyen, már kétségbeesésemben ezen gondolkozom, hogy legalább hátha annyi összejönne, ami egy normális hitel megelőlegezésére elég lenne, a többit már valahogy megoldjuk. Szerintetek hülyeség lenne ilyenbe belevágni? Egyetlen vágyunk egy közös élet, egy közös gyermekkel, egy csendes kis házban, semmiféle elrugaszkodott igény nélkül.
ma 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Menjetek külföldre! 2 év alatt meg lesz az önerőtök. Mosogatni, zöldséget pucolni mindenki tud
ma 20:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodtam, csak hallani róla hideget, meleget. Ha tudnánk, hogy nem kamu lehetőség, nem azért visznek ki, hogy lehúzzanak, egy percig nem gondolkodnánk rajta. Esetleg ilyenre van tipp, hogy hol adnak fel mondjuk megbízható hirdetéseket?
ma 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!