Milyen tendencia jellemzi az online ismerkedéseteket (lányokat kérdezem)?
Figyelt kérdés
Ha Tinderen ráírtok mondjuk 10 sracra abból mennyi válaszol vagy lesz belőle beszélgetés. Vagy ha lebeszéltek több első randit akkor mennyiből lesz második.tegnap 15:27
1/1 anonim válasza:
Én sosem írtam rá senkire, mert úgy gondolom, hogy a férfinak kell kezdeményeznie. Mivel nem vagyok híve annak, hogy mindenkivel randizzak, ezért nálam hosszas beszélgetés előzte meg a találkozókat, így nagyjából előre ki tudtam szűrni, hogy ki az, akivel érdemes találkozni. Persze így is volt olyan, akivel már nem volt második randi.
Két kapcsolatom lett társkeresőről, az egyik egy évig tartott, a másik kilenc éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!