Erről mi a véleményetek? Ti tapasztaljátok ezt a tendenciát?
Mi ez a baromság? "Csak ahhoz tud" hozzámenni?!
Mintha kötelező lenne diplomásat választani!
Volt már diplomás büdösbunkó pasim, hála égnek, hogy nem mentem hozzá. A férjemnek nincs diplomája. Nekem van, na és? Épp ma mondtam neki, hogy kár volt megcsinálni, mert szart sem ér.
Kár volt rá az időt, az éveket pazarolni. Soha nem tudtam használni semmire, pedig nem büfészakon végeztem, közgazdász volnék.
És ha belegondolok, hogy mennyi hülye, fogyatékos, idióta diplomázik ma már, hát azt kell mondjam, tényleg teljesen lényegtelenné vált már a diploma.
Régen, amíg nem volt 5000 egyetem és főiskola 500.000 semmitérő büfé- és egyéb szakkal, addig ért is valamit, nem úgy, mint most.
Társkeresőn diplomás nő diplomás társat keres (szeretne).
Való életben ezzel még nem találkoztam, de általában nincs keveredés a kasztok között
Nem tapasztalom. Valamelyik nap láttam egy cikket, amely szerint a diplomások 56%-a nő. Szóval, az a 6% szerintem nem jelentős különbség.
Úgy összességében azt látom, hogy a legtöbb embert nem igazán érdekli, hogy a társának van e diplomája. A férfiakat szinte soha. A nőknél van egy úriasabb, orrot fennhordó réteg, akit érdekel, másrészt viszont a diplomás nők egy részének bejön, ha a férfi amolyan barkácsolós melót végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!