Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amíg egy átlagos magyar nő...

Amíg egy átlagos magyar nő 30-35 év között vállal gyereket, addigra egy roma asszony már átlagosan 4 gyereket is szül, sőt lehet már unokái is vannak. Ilyen "tendenciával" elképzelhető, hogy 50-60 év és mi "fehérek" kiszorolunk?

Figyelt kérdés

2021. jan. 19. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Jó reggelt! Végre, hogy eggyel több magyarnak nyíilt fel a szeme! Ez tiszta matematika: ha figyelembe vesszük a szaporodási rátát (4:1 a cigányok javára) és az elvándorlási kedvet (20:1 a magyarok javára) könnyen ki lehet filózni, hogy mi lesz itt, mire az orbán féle cigánytenyésztés eredménye 20 éves lesz.
2021. jan. 19. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Elképzelhető, hogy változnak az arányok, de kiszorulni nem fognak a fehérek, mert a romák nem tudnak kitörni a nyomorból.
2021. jan. 19. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Igen!
2021. jan. 19. 20:46
 4/6 anonim válasza:
85%
Én olvastam valahol, hogy ha ilyen tendencia marad, mert sajnos a cigányság a nyomorba is képes 5-6 gyereket leszülni, míg véleményem szerint a magyarok sokkalta megfontoltabbak. Na igen, ha ez marad akkor 2030-ra a magyarság százalékosan is kisebbségben lesz. Bár szerintem már lehet abban vagyunk. x.x
2021. jan. 19. 20:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, hogy nekem ilyen tendencia mellett van e kedvem gyereket vállalni..mármint magyarországon!

22F

2021. jan. 19. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán elképzelhető, főleg itt Észak-Magyarországon lesznek nagy gondok
2021. jan. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!