Ha beszélgettek egy emberrel tök sokat online de ellaposodik és nem akartok mással beszélni akkor mit tesztek?
Figyelt kérdés
Megismertek valakit aki szintén unatkozik mint ti és akkor elkezdtek beszélgetni. Az elején nagyon szórakoztató meg érdekes, de egy idő után vagy ismétlődő vagy hasonló nagyon a dolog. Mivel lehet feldobni egy ilyen beszélgetést?tegnap 13:21
3/4 anonim válasza:
Semmivel, nem kötelező kapcsolatot fenntartani, vagy lehet csak félévente írni és addigra összegyűlik mesélnivaló.
4/4 anonim válasza:
Ha nagyon vontatott a dolog és/vagy egy szavas válaszai vannak, akkor inkább nem erőltetem. Különben bedobok egy engem érdeklő új témát, amiről úgy sejtem, neki is érdekes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!