Szerintetek van olyan online felület ahol értelmesen lehet ismerkedni, beszélgetni?
Figyelt kérdés
Értelmes alatt azt értem, hogy filmekről - zenéről vagy bármiről csak úgy kötetlenül, név nélkül beszélgetni. Régen a chat.hu is másabb volt meg talán az emberek is amikor azt használtam. Esténként nagyon sokszor érzem magányosnak magam és jó lenne csak úgy pár szót váltani valakivel. Munkanélküli lettem, sok rossz történt ez elmúlt években velem és emiatt nem nagyon mozdulok ki sehova így kezdetnek ez is elég lenne számomra. Segítő válaszokat előre is köszönöm!dec. 9. 20:25
1/8 anonim válasza:
sajnálom! remélem, mihamarabb találsz munkát, és barátokat is! sajnálom, én az online barátkozásban nem vagyok jó, és nem tudok jó felületet sem, csak az együttérzésemet akartam kifejezni.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést és a jó kívánságokat is! Vannak barátaim csak nem akarom mindig őket terhelni/fárasztani a problémáimmal és vannak olyan dolgok is amiket nem szívesen osztanék meg velük. Lelki erőm nincs a személyes kapcsolatokhoz, ezért gondoltam az internetre. Szép napot!
dec. 9. 20:38
3/8 anonim válasza:
Itt néha lehet találni egy-egy olyan személyt, akivel lehet beszélgetni, mert benne van.
Ha gondolod, és korban kb. hasonló korú vagy, akkor szívesen beszélgetek. (F42)
5/8 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetnék ha benne vagy :)
6/8 anonim válasza:
Akad értelmes ember, aki szeretne beszélgetni, de akkor meg a felület egy használhatatlan retek...
Én is szeretnék beszélgetni, ha gondolod.
7/8 anonim válasza:
#6: Az nagyon igaz! De át lehet menni más chattel rendelkező felületre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!