Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan felület, ahol...

Van olyan felület, ahol lekérhetem a szabadságaim számát?

Figyelt kérdés
A főnököt leszámítva. Munkaügy meg tudja mondani? Vagy a neten ügyfélkapuban van ilyen platform?
2023. aug. 10. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A bérpapíron rajta van.
2023. aug. 10. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A bérjegyzéken szerepelnie kell.
2023. aug. 10. 10:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Munkaügynek tudnia kell. Nálunk ők tartják számon (a főnökön kívül).
2023. aug. 10. 10:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem nincs feltüntetve, már mondta más is nézzem meg ott, de mutattam az illetőnek, és ő sem látja rajta. Annyi van rajta, hogy az adott hónapban mennyi napot vettem ki. Azt akarom tudni, hány napom maradt még bent
2023. aug. 10. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Szabadság kalkulátor neten, majd levonod hogy mennyit vettél ki és megvan.
2023. aug. 10. 11:03
 6/11 A kérdező kommentje:
De nem tudom, mennyit hoztam át az előző évekből. Főnök szerint semmit, én viszont 8 napot számoltam.
2023. aug. 10. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
6: "De nem tudom, mennyit hoztam át az előző évekből. " Nem hozhatsz át semmit, amit most kivehetnél.
2023. aug. 10. 11:20
 8/11 qborka ***** válasza:

Van a cégen belül programotok,ahol vezetitek a jelenléti ívet? Pl nexon,kulcssoft?

Ott megtalálod.

Egyébként hr meg kell,hogy mondja.

2023. aug. 10. 11:21
 9/11 A kérdező kommentje:
De márciusig elvileg ki lehetett venni az előző évieket, és én direkt vettem is ki, hogy ne menjen kárba. Vagy most ez akkor úgy működik, hogy szépen elveszlik amit nem vettem ki? Mindenki össze-vissza beszél. Mert ha én márciusig az előző évi szabimat basználtam fel, akkor most többnek kell lennie nem?
2023. aug. 10. 11:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Tehát maradt még pl 8 napom előző év végén, amit én januártól - márciusig kivettem. Aza baj, hogy ez egészségügyi munka nem cég. A főnővért nem szabad ilyenekkel zavarni, mert nem ér rá sosem. Nem is akarok felesleges konfliktust. Csak simán tudni akarom mennyi szabadsággal gazdálkodhatok.
2023. aug. 10. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!