Aki vezető beosztásban van, elsősorban azokhoz szól a kérdésem. Ha felvesztek egy lelkes, szorgalmas munkaerőt, aki pont azért jön a céghez, hogy dolgozzon, akkor miért lesz ő számotokra akár akkor, akár később támadási felület?
Nem a szorgalma miatt, az fix.
Ehhez ismerni kell az embert. Legalább egy big5 személyiség tesztet mellékelhetnél még az illetőről és 2 hetente visszajelzést a kollégáktól.
Nem érdekel sem az ember neme, bőrszíne, vallása, szexuális beállítottsága sem a személyisége, egy dolog érdekel, a munkája.
Ha jó sebességgel jó minőségben dolgozik, akkor kell nekem, egyébként meg nem.
Mivel gázolt a főnököd a lelkedbe?
Nem szoktam senkit támadni, ha meg én veszem fel, mert látok benne egy pozitív tulajdonságot, akkor biztos nem fogom pont amiatt a tulajdonság miatt vegzálni.
Mindenki azért jön a céghez, hogy dolgozzon
Viszonylag kevés, aki elsősorban az adott cégnél szeretnének dolgozni.
Csak olyan ez, mint a párkapcsolat, lakva ismerszik meg a másik.
Az ő is egyéni munkája, elkötelezettsége lehet parádés, de én az egész csapat teljesítményéért felelek. Ha azt tudja emelni, akkor nincs baj.
Kispályás haveri fociban egy idő után a legjobban cselezgető Gyulát egyik csapat se akarta bevállalni, mert ha hozzá került a laszti, akkor kétszer körbe cselezte a pályát kétszer is, senki el nem tudta szerelni, neki még eszébe se volt, hogy passzolni is lehet.
Nem, ha hozzákerült, akkor nekünk pihi volt, pedig egy-egy gólpasszal hasznos lett volna.
Sajnos ez egy alapvetö magyar mentalítás mindíg a másikal foglalkozni.
Bármennyire is szomrú, ez még maradni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!