Hasznos ez a felület (gyakori kérdések) vagy csak a hülyék járnak ide okoskodni?
Sok a hülye, de nagyon hasznos is.
Találtam itt már munkát és párt is.
Plusz az apróságok, pl egyik nap elromlott a tévém, és itt találtam rá választ hogy mi a baja.
Nekem sokat segített a vitakultúrámon ez az oldal, vitákból sokat lehet tanulni, azóta jobban kezelem a konfliktushelyzeteket, jobban tolerálom a hülyéket, tudok szelektálni emberek között, nem az van hogy mindent magamra veszek.
Egyébként sok kérdésemre érkezett hasznos válasz
Ha valamire tudni szeretnéd a választ, valószínűleg itt megtalálod.
Ha csak úgy nézegeted az oldalt akkor lehet hülyeségnek tűnik.
Nagy részben idióták, mondjuk én csak nőkre irkálok szóval nem tudok a másik részről véleményt mondani.
Nők olyanok hogy 5-ből 4-nek valami beütése van, aki normális az meg nem válaszol XD
pl beszéltem 5 20 alatti lánnyal, 4 megakarta ölni magát xD
Az alapötlet mindenképp remek volt, és hasznos oldalnak mondom/gondolom. Arról, hogy sokan ide járnak okoskodni, frusztrációt levezetni nem az oldal tehet.
Nem született túlzottan sok kérdésem eddig, de 1-2 kivételtől eltekintve mindig segítőszándékú emberek voltak nagy többségben a kommentek közt, és ténylegesen tudtak nekem segíteni. Én is ilyen szándékkal írok válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!