Egy jó megjelenésű, jó kiállású emberen sokkal kevesebb támadási felület van, ezért ritkábban támadják őket, ezért ők magabiztosabbak?
Inkább jobban lesz**arják.
Tisztában vannak az adottságaikkal, épp ezért jóval kevésbé érdekli őket.
Aki kevésbé jó külső jegyekkel rendelkezik...ő is lesz**arhatja de sokkal jobban megmarad.
6
Hm ez a tyúk vagy tojás esete megint, hogy melyik volt előbb. Tudományosan bizonyított, hogy a szép gyerekek több figyelmet, bátorítást, szeretet, támogatást stb kapnak mint a nem annyira szépek. Ez talán megalapoz egy olyan szilárd önbizalmat bennük ami felnőtt korra is kitart és ha valaki vádolná is őket valamivel, egyszerűen csak hülyének fogják tartani azt a személyt, mivel amit mond nem illik az önképükbe ami ugye gyerek korukban alakult ki.
"Tudományosan bizonyított"
Linkeld kérlek, hol van ez tudományosan bizonyítva.
"megalapoz egy olyan szilárd önbizalmat bennük ami felnőtt korra is kitart"
Az önbizalom nem így működik.
"ha valaki vádolná is őket valamivel, egyszerűen csak hülyének fogják tartani azt a személyt"
Értelmes ember nem így gondolkozik, hanem felméri, hogy ki, milyen okból, jogosan vagy jogtalanul vádolja-e.
Mindenkit hülyének tartani nem szépség, hanem érzelmi és értelmi intelligencia kérdése.
Igen.
Szerintem sok esetben azért bántottak, mert alacsony vagyok.
165 cm.
Egy 180+ os embernek ritkábban szólnak be.
Pedig sportos, izmos vagyok, de visszahúzódó.
Aki nagyképű, abba nem állnak bele annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!