Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csináltatok ilyet egyetem alatt?

Csináltatok ilyet egyetem alatt?

Figyelt kérdés
Hogy nem járatok be utolsó évben pár órára helyette elmentetek dolgozni.

jan. 31. 13:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
jan. 31. 13:44
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Dolgoztam egyetem mellett, de arra mindig figyeltem, hogy a munka ne ütközzön órával. Nagyon minimális kivétel volt, amikor ez nem sikerült.
jan. 31. 13:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.. És nem is csinálnám, nekem szétforgácsolódna az energiám, főleg, ha valami stresszes, pörgős munka lenne. Tehát Mekit, call centert biztos nem csinálnék egyetem mellett, mert műszak végére nemhogy az egyetemtől, az élettől is elmenne a kedvem. Max valami nyugisabb irodai munkát végeznék.
jan. 31. 13:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is azt szeretném részmunkaidőben. Utolsó évben már alig lesz órám. És van amelyiken nem is írnak katalógust majd
jan. 31. 13:50
 5/16 A kérdező kommentje:
A katalógusosokra nyilván mindre bemegyek
jan. 31. 13:50
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem, nem csinálok ilyet. Főállásom van egyetem mellett, de minden órán ott vagyok.
jan. 31. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Levelezővel érdemes.
jan. 31. 13:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó évben a szakdolgozatomat írtam... 500 fős kutatás megtervezése nem 2 perc; főleg, hogy kifinomultabb módszertannal kellett dolgozni.

Szóval nem, nem melóztam - tanultam, kutattam.

jan. 31. 14:07
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem. De el tudom képzelni, hogy néha muszáj. Viszont olyat ne csinálj, hogy egy tárgyból minden órát kihagysz. Ha egyszer egyiket, másszor másikat hagyod ki, nem lesz olyan feltűnő, a profok általában nem díjazzák, ha csak vizsgázni mész előtte meg nem láttak egész félévben. Hidd el, tudják, ki nem jár be (utolsó évben ritkán van még olyan óra, ahol minden alkalommal 500-an ülnek bent és nem tűnik fel, ha Béla egyszer sem volt ott) és tudnak olyan vizsgát összerakni, ahol csak az megy át, aki rendesen bejárt.
jan. 31. 14:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, minden órámra bejártam (pedig csak kettő tanárnál volt katalógus) és úgy voltam mellette részmunkaidős állásban. Legtöbbször délután és este mentem dolgozni, órák után, így a péntekem és hétvégém szabad maradt.
jan. 31. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!