Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csináltatok ilyet egyetem alatt?

Csináltatok ilyet egyetem alatt?

Figyelt kérdés
Hogy nem járatok be utolsó évben pár órára helyette elmentetek dolgozni.

jan. 31. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én HR dolgoztam utolsó félévemben, már csak a szakdoga volt. A munka mezei adminisztráció és kicsi portáskodás volt. Az cégtől függően bevállalható, de ja egy erősen megterhelő munkát én sem vállaltam volna be.
jan. 31. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Én II és IV év között elég sok órára nem jártam be részmunkaidős diákmunka miatt. Gond nélkül teljesítettem, TDK-t is írtam. Első évben azért nem dolgoztam, hogy felmérjem az egyetemi terepet, utolsó évben pedig újra TDK-t írtam, diplomamunkát fejeztem be, készültem az államvizsgára stb. Akkor már sok lett volna még a munka is.
jan. 31. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Én csütörtök-pénteki órákat hagytam ki több (de nem az összes) héten munka miatt az első szakomon, mondjuk nekem valamennyire kapcsolódott a szakhoz a munkám így elnézték, ha épp olyat kellett kihagynom, amin számított, hogy bent vagyok-e. Néhány egyetemen lehet kérni speciális vagy kedvezményes tanrendet, nem tudom már mi volt ennek a neve. Ha elfogadják akkor általában az oktatóval meg kell beszélni valami plusz beadandót/feltételt. Érdemes lehet utánanézni ennek is, viszont sok egyetem kiemeli előre, hogy ha munka miatt kéred, akkor biztosan elutasítják.
febr. 1. 00:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Én levelezőn csinálom munka mellett, nagyon fárasztó. De remélem egyszer majd megtérül és többet fogok keresni.
febr. 1. 12:53
 15/16 Metionin ***** válasza:
Nem. Elejétől fogva dolgoztam mellette de az órákra is be kellett járnom mert sok gyakorlat volt és a legtöbbet az elméleti órák nélkül nem lehetett megérteni. De szép számmal voltak jelenlétis előadások is. Úgyhogy maradt a nappal egyetem, éjszaka munka. Kivétel az első pár hónap, akkor 8-20 óra között végig óráim voltak és rengeteg otthoni feladat is volt, hetente zh-k, jegyzőkönyvek. Akkor hétvégén dolgoztam 2x12 órát éjszaka és az kiadott 3x8 óra éjszakás bért.
febr. 1. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen csináltam, de olyanon ami előadás volt és nem volt tétje a jelenlétemnek
febr. 2. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!