Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik itt osszák az eszet,...

Akik itt osszák az eszet, azok mind önálló, felelősségteljes felnőtt életet élnek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy akik itt a gyk-n mindenkit kioktatnak, hogy költözzön el otthonról, meg degradáló szavakkal "mamahoteleznek" stb stb, azok mind-mind jó példát mutatva, tökéletesen felelős felnőttként élnek? Saját keresettel, lakhatással, semmiben sem támaszkodva a szülőkre?
2023. szept. 19. 11:18
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Tyhűű nem is gondoltam volna, hogy ekkora aktivitást generál a kérdés.

Sok esetben láttam lesajnáló, maiasflegma és maiasnyegle stílusú arrogáns kommunikációt és ítélkezést mások felett, ha nem úgy élnek, ahogy az arrogáns kommunikálónak meg tudna felelni. Ez ihlette a kérdést.

Aki az osszák helyett osztják-ot írt, jogos, köszönöm.

Magam részéről: én sajnálom, amikor valaki nem úgy él, ahogy szeretne, nem ítélkezem felettök, hiszen nem ismerem a teljes élethelyzetet és hozzá kapcsolva a személyiségjegyeiket.

Nagyon tudom tisztelni, ha valaki önerőből, de akár egy jól felhasznált segítséggel is jól felépíti az életét. Minden elismerésem, de azok felé is, akik tudnak nem degenerált módon családban, többgenerációsan is élni.

Ha már mindenki kitárulkozott, úgy korrekt, hogy én is felfedem magam:

Éltem családi vállalkozásos, többgenerációs modellben is, meg "kirepült önálló"-ként is. Jelenleg már túl az egykori jó hátteret adó szülői miliőn, magam boldogulok, tartozások nélkül, kifizetett, saját lakással és két autóval. Jó fizetésű munkával. Nekem a hátteres család inkább erőt és magabiztosságot adott, egy percig sem bánom, hogy túlfűtött egó miatt nem költöztem el otthonról 20 éves korom előtt. Nekem ez adott erős személyiséget ahhoz, hogy amikor már rákényszerülök, meg tudjam állni a helyemet. És meg is tudom. De tiszteletben tartom, ha más másképp él.

2023. szept. 19. 19:45
 42/42 Darius- ***** válasza:
70%
25-Igazat adok neked, itt én is sok hasonló kommentet olvasok a családi problémák résznél. Mind az egész ilyen bántalmazott, aztán jönnek ide rinyálni meg ábrándozni, hogy milyen lenne az ideális papucsférj, aki takarít nekik vagy aki meggyűlőli a saját anyját is miattuk.
2023. szept. 19. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!