Egy kislányos gondolkodású felnőtt nőt hogy lehetne felelősségteljesbb, felnőttes gondolkodás felé terelni?
Sokszor nem látja át a dolgokat. Nem érti meg, ha pl valaki el akar érni valamit ahhoz sok pénz kell (pl saját lakás, új autó, stb), persze jók lennének ezek a dolgok, de az sem jó ha dolgozok érte mert akkor még nincs elég szabadidőm amit együtt tölthetnénk.
Még nincs gyerekünk, de szeretnénk. Viszont ha valakinek születik az ismerősi körből, azt kb figyelmen kívül hagyja, mintha nem is érdekelné, csak mert nekünk nincs. Ahelyett hogy gratulálna hozzá és örülne neki.
Szóval ilyen a párom, de szeretem és nem hagyjon el. Viszont megpróbálnék változtatni a hozzáállásán.
Valami ötlet?
Most akkor szereted így vagy sem?
Felnőtt embert nem lehet átnevelni és nem is illik próbálgatni.
Helyzetbe kell hoznod. Nehéz helyzetekben, csak így tud egy felnőtt ember fejlődni.Sosem fog változni másképpen.
A másik pedig az illető nő nem akar gyereket.Saját gyereket. Ezt nem árt ha tudatosítod magadban.
vagy beeltörődsz, hogy egész életedben húzhatod az gát, csak hogy kritizáljon hogy nem őt ugrálod körbe egész nap, vagy őt ugrálod körbe egész nap, és kitizál hogy nincs elég pénze elszórni.
szerintem kb. nyolc éves lehettem, amikor megértettem, hogy nem azért nem költözünk nagyobb házba, mert nm akarunk, hanem mert az sok pénzbe fáj. szerintem gondold ezt át, biztos azzal akarod tölteni az életed, hogy egy visszamaradott kölyköt próbálsz felnevelni, ahelyett hogy lenne egy társad, támaszod az életedben?
Igen, akar gyereket, nem egyszer tett rá egyértelmű célzást. És szeretem.
Nem kimondottan megváltoztatni akarom, inkább a helyes útra terelni valahogy. Egymáshoz azért vagyunk valók mert viszont sokminden másban hasonlítunk.
#3, milyen helyzetekre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!