Akik itt osszák az eszet, azok mind önálló, felelősségteljes felnőtt életet élnek?
Osszák az eszet... :)
Kiégtem
Én otthon lakom,de leszarom ki mond.Csak azért,mert nem szültem,és nem kínlódok valami idiota mellett,nem fogok a kardomba dőlni.Nekem a kedvencem az,amikor azok pampognak,hogy mamahoteles vagyok,akiknek az anyja viszi a kaját meg lepasszolja a kölykét.Ezelőtt 25 évvel önálóbb voltam,mint sokan mások.Ugyanazt megcsinálom,mint aki saját háztartást vezet.Dolgozok,szamlakat fizetek,házimunka.Es meg a párom is olyan,hogy számíthatok rá mindenben.Tizenévesen is oda mentem ahova akartam,azt vettem a pénzemből amit akartam.
Ha kiszolgálnak otthon,meg semmit se tudsz elintézni,akkor tényleg mamahoteles vagy.De,ha éled az életed normálisan,nem mindegy hol laksz?
Azért, nem hangzik valami boldog életnek, mikor valaki suli mellett dolgozik az összes szabadidejében, hogy fenn tudja tartani magát és tudja fizetni az albérletét! Ez egy sz.r élet! Mondjuk ki!
Sokkal boldogabb életnek hangzik, ha egy fiatal otthon lakik az egyetemi évei alatt, csak időnként melózik szünetekben vagy amikor akar, tud menni bulizni, nyaralni a haverokkal vagy akár a szüleivel kikapcsolódni és nem kell meggondolnia háromszor is, hogy elmenjen e a legjobb barátjával moziba, mert annyira csóró.
Akik az otthon lakó fiatalokat bántják, nekik a fiatal éveik szórakozás, szülői szeretet és boldogság helyett kemény munkával és sok nélkülözéssel teltek. Irigylik az átlagos fiataloktól, hogy nekik normális élet jutott és ezért bántják az átlagfiatalokat. Rosszindulat és keserűség! Ennyi.
Miért, mit javasolsz egy olyan helyzetre, ahol a szülő kontrollmániás, esetleg agresszív (szóban vagy tettlegesen), OCD-s, a gyereknek kss a neve és örüljön, amiért nem verik meg, etc.
Oké, kipanaszkodta magát, elmúlt 18 éves, elköltözhet a SAJÁT érdekében.
Én 21 voltam, amikor leléptem hasonló okok miatt. Sajnos CSAK 21, mert addigra szedtem össze elég pénzt, hogy soha többé ne kelljen hazakucsorogni magam (megj. előbb mentem volna munkásszállóra vagy kválkodni, semmint hazamenjek abba a toxic közegbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!